Libnet.ro
UNICEF

06:30

Olivia Steer: Rujeola nu exista. Curtea Suprema din Germania a decis ca...

B1 B1,
Olivia Steer: Rujeola nu exista. Curtea Suprema din Germania a decis ca...

Olivia Steer a sustinut ca existenta rujeolei nu a fost pana acum dovedita de niciun specialist, motiv pentru care Curtea Suprema din Germania a decretat ca rujeola nu exista. Acesta a mai scris ca,. continuă pe B1

Olivia Steer, un nou mesaj controversat: Rujeola nu exista

Olivia Steer a publicat un nou mesaj controversat pe Facebook. Dupa aproape cinci ani de lupta grea provaccinista,) rata vaccinarii impotriva rujeolei a ajuns sub 45%, la nivel de tara! E vorba de acea.

Brazilia: Curtea Suprema a restrans imunitatea parlamentarilor

Parlamentarii brazilieni, judecati pana in prezent numai de Curtea Suprema, vor putea fi adusi in fata tribunalelor de drept comun in majoritatea cazurilor. Decizia apartine chiar Curtii Supreme si a fost.

LOVITURA pentru DNA: Achitare in dosarul judecatoarelor de la Curtea Suprema. DNA ceruse si 8 ani de inchisoare (VIDEO)

Curtea Suprema i-a achitat definitiv pe fostii judecatori de la aceeasi instanta, acuzati de DNA de fapte de coruptie. Procurorii cereau pentru fosta judecatoare Gabriela Birsan cea mai mare.

Lovitura grea pentru DNA. Lotul Judecatorilor de la Curtea Suprema a fost achitat

Lovitura dura pentru DNA. Lotul Judecatorilor de la Curtea Suprema a fost achitat. Decizia magistratilor este una definitiva. Este vorba despre Gabriela Barsan, cea care a fost ani la randul la carma de.

Curtea Suprema este asteptata sa se pronunte in dosarul fostei judecatoare Gabriela Birsan. Procurorii DNA au cerut o pedeapsa de 8 ani

Procurorii DNA au cerut pedepse dure cu executare pentru fosta judecatoare Gabriela Birsan, dar si pentru ceilalti magistrati de la Curtea Suprema, impotriva carora au fost aduse mai multe acuzatii de coruptie, in conditiile in care completul de 3 judecatori de la inalta Curte de Casatie si Justitie a dat achitari pe linie in acest dosar.

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )