Libnet.ro
UNICEF

01:05

OMS cere tarilor Europei sa faca eforturi mai mari in fatasituatiei alarmante creata de noua tulpina de coronavirus

Adevărul Adevărul,
OMS cere tarilor Europei sa faca eforturi mai mari in fatasituatiei alarmante creata de noua tulpina de coronavirus

Organizatia Mondiala a Sanatatii le-a cerut, joi, 7 ianuarie, tarilor Europei sa reactioneze mai mult in fatasituatiei alarmante creata de noua tulpina mai contagioasa a coronavirusului, in timp ce doua focare cu risc au fost depistate in Franta, scrie AFP. continuă pe Adevărul

OMS cere tarilor sa asigure un acces egalitar la vaccinurile anti-COVID-19 si masuri impotriva noilor tulpini

Hans Kluge, directorul regional pentru Europa al OMS, a cerut joi o anumita flexibilitate in administrarea vaccinului dezvoltat de Pfizer-BioNTech, pentru a putea ajunge la cat mai multe persoane, si sa fie sporite masurile impotriva noilor mutatii ale coronavirusului, relateaza EFE si Agerpres.

Preturi mai mari la alimente in Romania decat in Italia. Cat costa legumele in Occident

Preturi mai mari la alimente in Romania decat in Italia. Cat costa legumele in Occident si cat costa la noi, unde salariile sunt cu mult mai mici, cititi in articolul de mai jos. Diferente uriase de pret la alimentele din Romania, comparat cu Italia. Romanii au pus cele mai scumpe conserve anul trecut in Romania .

Toti cei care au cont si card bancar trebuie sa afle urgent: una dintre cele mai mari banci a facut anuntul

2021 a venit cu schimbari semnificative in sistemul bancar. Una dintre cele mai mari banci a anuntat ce inseamna asta pentru clienti ca sa fii pregatit. Pe fondul schimbarilor necesare de.

Cele mai mari mituri despre ingrijirea dintilor de care trebuie sa te feresti

Exista o multime de mituri legate de ceea ce trebuie sa facem pentru a ne mentine sanatatea dintilor si a gingiilor. Cate dintre ele se aplica insa cu succes in viata reala? Medicul stomatolog Adrian Mina ne dezvaluie adevarul din spatele a sase din cele ai des intalnite mituri.

Cehia se mentine pe locul 3 in topul tarilor europene cu cele mai multe infectari cu COVID-19. Ce tara conduce clasamentul contagierilor

Potrivit celor mai recente date, Cehia se situeaza din nou pe locul 3 in topul tarilor europene cu cele mai multe contagieri cu COVID-19, avand o rata cumulata in ultimele doua saptamani de 876 de cazuri la.

Financial Times: Cele mai mari incercari ale pandemiei abia acum ne asteapta (editorial)

Ceasul cel mai intunecat, se spune, este intotdeauna cel de dinainte de rasarit. Fix atunci cand vaccinurile adusesera speranta relaxarii graduale a restrictiilor si a revenirii la un soi de normalitate in decurs de cateva luni, aparitia a cel putin doua tulpini mai contagioase de coronavirus inseamna ca populatia multor tari se va confrunta in schimb cu o carantina chiar si mai severa - cu toate daunele umane si economice pricinuite de ea.

Sanatatea mintala va fi una dintre cele mai mari probleme cu care ne vom confrunta in 2021

Odata cu progresul inregistrat de vaccinurile anti Covid-19 si de demararea campaniei de vaccinare se pare ca luminita de la capatul tunelului pandemic este tot mai vizibila. intrucat riscurile fizice sunt mai bine gestionate cu vaccinuri, totusi, va ramane impactul de nesters al pandemiei asupra psihicului colectiv, potrivit CNN.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )