Libnet.ro
UNICEF

05:15

OMV Petrom ofera finantari in valoare de 150.000 de euro pentru proiecte ce vizeaza educatia profesionala si mediul

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
OMV Petrom ofera finantari in valoare de 150.000 de euro pentru proiecte ce vizeaza educatia profesionala si mediul

OMV Petrom va oferi finantari in valoare de 150. 000 de euro in competitia de proiecte Idei din Tara lui Andrei. Competitia se afla la a cincea editie si are ca scop sprijinirea proiectelor ce vizeaza educatia profesionala si mediul. continuă pe Wall-Street Ro

OMV Petrom transfera 19 zacaminte de petrol din Romania catre compania Mazarine Energy

OMV Petrom, cea mai mare companie petroliera din Romania, a ajuns la un acord cu Mazarine Energy, o companie petroliera cu sediul in Olanda si active in Tunisia, pentru transferul a 19 zacaminte petroliere onshore din Romania, a trei instalatii pentru reparatii capitale si a circa 200 de angajati, a anuntat, luni, grupul Petrom.

OMV Petrom transfera 19 zacaminte de petrol din Romania si 200 de salariati catre Mazarine Energy

OMV Petrom, cea mai mare companie petroliera din Romania, a ajuns la un acord cu Mazarine Energy, o companie petroliera cu sediul in Olanda si active in Tunisia, pentru transferul a 19 zacaminte petroliere onshore din Romania, a trei instalatii pentru reparatii capitale si a circa 200 de angajati, potrivit unui comunicat al Petrom remis redactiei.

OMV Petrom transfera 19 zacaminte petroliere onshore din Romania catre compania Mazarine Energy

OMV Petrom S. , cel mai mare producator de petrol si gaze din Europa de Sud-Est, si Mazarine Energy Romania S. , o subsidiara romaneasca controlata integral de Mazarine Energy B. anunta ca.

Marcel Murgoci, Estinvest Focsani: Piata a fost dominata vineri de schimburile pe Fondul Proprietatea si OMV Petrom

Indicii Bursei de Valori Bucuresti BVB) au incheiat sedinta de tranzactionare de vineri in urcare, in contextul in care a fost inregistrat un volum de tranzactionare de 25,46 milioane de lei 5,65 milioane euro), mai mare decat joi 4,67 milioane euro).

Norvegia a acordat companiilor si ONG-urilor romanesti finantari de 26,6 mil. euro pentru investitii in tehnologii verzi

Norvegia a acordat finantari de 26,6 mil. euro unui total de 50 de companii si ONG-uri romanesti, banii fiind investiti in tehnologii verzi si pentru imbunatatirea eficientei energetice. Cele mai mari finantari pentru un singur proiect au ajuns la.

Proiecte de 104 milioane de euro pentru interactiunea invatamant - mediu de afaceri

46 de proiecte europene in valoare de 104,1 milioane de euro au fost contractate pentru interactiunea institutiilor de invatamant superior si a institutiilor de cercetare si dezvoltare cu mediul de afaceri, prin Programul Operational Competitivitate 2014 - 2020, reiese din datele Ministerului Fondurilor Europene MFE).

Proiecte de 104 milioane euro pentru interactiunea dintre educatie si mediul de afaceri

Un numar de 46 de proiecte europene in valoare de 104,1 milioane de euro au fost contractate pentru interactiunea institutiilor de invatamant superior si a institutiilor de cercetare si dezvoltare cu mediul de afaceri, prin Programul Operational Competitivitate POC) 2014 - 2020, arata datele Ministerului Fondurilor Europene MFE).

Raed Arafat a inaugurat la Constanta o baza de aproape un milion de euro pentru elicopterul SMURD

O baza aeromedicala destinata operarii elicopterului SMURD, in valoare de aproape un milion de euro, a fost inaugurata, luni, la Constanta, de secretarul de stat Raed Arafat.

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2478 seconds )