Libnet.ro
UNICEF

09:45

Raed Arafat a inaugurat la Constanta o baza de aproape un milion de euro pentru elicopterul SMURD

România Liberă România Liberă,
Raed Arafat a inaugurat la Constanta o baza de aproape un milion de euro pentru elicopterul SMURD

O baza aeromedicala destinata operarii elicopterului SMURD, in valoare de aproape un milion de euro, a fost inaugurata, luni, la Constanta, de secretarul de stat Raed Arafat. continuă pe România Liberă

Raed Arafat a efectuat o vizita in judetul Galati. Seful DSU a discutat cu autoritatile locale despre masurile necesare in zonele afectate de inundatii

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, si inspectorul general al IGSU, general de brigada Ovidiu Vasilica, s-au deplasat , duminica, in localitatile afectate de inundatii din judetul Galati. Cei doi au discutat cu prefectul judetului si primarii localitatilor Pechea, Slobozia Conachi si Izvoarele, despre masurile necesare restabilirii starii de normalitate in cel mai scurt timp.

Raed Arafat a inmanat Drapelul de lupta pompierilor aradeni in prezenta a sute de persoane

Secretarul de stat in Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, a fost prezent, sambata la Arad unde a participat alaturi de oficialitatile locale la ceremonia militara de inmanare a Drapelului de lupta Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Vasile Goldis al judetului Arad. De asemenea la eveniment a fost prezent si inspectorul general al IGSU, Ovidiu Vasilica.

Raed Arafat vine maine la Arad pentru a participa la acordarea Drapelului de lupta

Raed Arafat, secretarul de stat in Ministerul Afacerilor Interne vine maine la Arad pentru a participa la ceremonia militara de inmanare a drapelului de lupta Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Vasile Goldis al judetului Arad. De asemenea la eveniment a confirmat prezenta si inspectorul general al IGSU.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )