Libnet.ro
UNICEF

23:01

OMV Petrom propune dividend de 0,0112 lei pe titlu, de aproape trei ori mai mic decat in 2014

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
OMV Petrom propune dividend de 0,0112 lei pe titlu, de aproape trei ori mai mic decat in 2014

Directoratul OMV Petrom SNP) propune, pentru aprobarea de catre actionari, distribuirea unui dividend cu o valoare bruta de 0,0112 lei pe titlu, de 2,75 de ori mai mic decat cel de anul trecut. continuă pe Ziarul Bursa

OMV Petrom vrea sa acorde actionarilor dividende de aproape trei ori mai mici, de 634 de milioane de lei

Conducerea OMV Petrom propune actionarilor distribuirea unor dividende de aproape trei ori mai mici, de 634 de milioane de lei 144 de milioane de euro), reprezentand 30% din profitul net consemnat anul trecut, de 2,1 miliarde de lei 473 de milioane de euro).

Schimbari in Directoratul OMV Petrom: Lacramioara Diaconu-Pintea preia conducerea diviziei care gestioneaza activitatea de gaze si electricitate

OMV Petrom, cel mai mare producator de petrol si gaze din Sud Estul Europei, anunta, intr-un comunicat de presa, numirea Lacramioarei Diaconu-Pintea in functia de membru al Directoratului OMV Petrom.

Schimbari in Directoratul OMV Petrom: Lacramioara Diaconu-Pintea preia conducerea diviziei care gestioneaza activitatea de gaze si electricitate

OMV Petrom, cel mai mare producator de petrol si gaze din Sud Estul Europei, anunta numirea Lacramioarei Diaconu-Pintea in functia de membru al Directoratului OMV Petrom responsabil cu activitatea de Downstream Gas, incepand cu 17 aprilie 2015, ca urmare a incetarii mandatului lui Cristian Secosan. Numirea Lacramioarei Diaconu-Pintea a avut loc in cadrul sedintei Consiliului de Supraveghere al OMV Petrom din data de 24 martie 2015, informeaza compania.

Schimbari la OMV Petrom: Lacramioara Diaconu-Pintea, nou membru al Directoratului

Consiliul de Supraveghere al companiei OMV Petrom a numit-o pe Lacramioara Diaconu-Pintea la conducerea diviziei care gestioneaza activitatea de gaze si electricitate, in locul lui Cristian Secosan, al carui mandat a expirat, si a modificat denumirea.

Mariana Gheorghe va ramane inca patru ani la conducerea OMV Petrom

Consiliul de supraveghere al OMV Petrom SNP) a prelungit cu patru ani mandatul Marianei Gheorghe de presedinte al Directoratului companiei si de director general executiv.

BVB, trasa in jos de Banca Transilvania, Electrica si OMV Petrom

Bursa de la Bucuresti a inchis sesiunea de vineri in scadere cu 0,6%, fiind trasa in jos de actiunile Banca Transilvania TLV), Electrica EL) si OMV Petrom SNP).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2051 seconds )