Libnet.ro
UNICEF

22:15

US Open: Cu cine vor juca sportivii din Romania in primul tur - Duel de foc pentru Simona Halep

Hotnews Hotnews,
 US Open: Cu cine vor juca sportivii din Romania in primul tur - Duel de foc pentru Simona Halep

Romania va fi reprezentata de sase jucatoare pe tabloul feminin de simplu de la US Open. Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul doi, va avea parte de un debut de foc la competitia americana, urmand sa o intalneasca in prima runda pe Maria Sharapova 147 WTA), beneficiara unui wild card. La masculin, Marius Copil 88 ATP) va da piept cu francezul Jo-Wilfried Tsonga, locul 12 ATP. continuă pe Hotnews

Ciocnire soc in primul tur la US Open. Simona Halep va evolua impotriva Mariei Sarapova. Cu cine vor juca celelalte jucatoare din Romania

Tragerea la sorti a meciurilor de pe tabloul principal de la US Open a decis ca Simona Halep sa inceapa turneul cu o confruntare grea.

Romanii zambesc: cu cine vor juca Stefan Radu, Florentin Matei, Moti si Keseru in grupele Ligii Europa

Nu doar FCSB a fost norocoasa la tragerea la sorti de la Nyon. Formatiile la care sunt legitimati fotbalisti din Romania pot spera si ele la calificare.

Aceasta este cea mai furata masina din Romania! Surpriza! Cine e pe locul doi! Singura solutie...

In fiecare an, in Romania se inregistreaza peste 300 de furturi de masini. Statistica spune ca, in medie, 8 masini din 100 inchiriate nu se mai intorc inapoi. Masina preferata de hotii din Romania este Dacia. Spre.

Legea Turismului, lansata in dezbatere, prevede ca toti turistii din Romania vor fi inregistrati intr-un sistem al STS

Ministerul Turismului a lansat in dezbatere publica proiectul Legii Turismului, care prevede, intre altele, infiintarea Sistemului Informatic de Evidenta a Activitatii de Turism din Romania SIEATR), ce va fi gestionat de Serviciul de Telecomunicatii.

O banca din Romania, de vanzare

Grecii de la Piraeus vor sa vanda subsidiara din Romania a bancii si au deja mai multe grupuri interesate sa cumpere. Fondurile de investitii Varde, J. C Flowers, Axxess Capital si Patria Bank au.

Ce afaceri au cele 16 fabrici de medicamente din Romania care fac parte din PRIMER

Principalii producatori de medicamente cu facilitati de productie in Romania au anuntat in luna mai a acestui an infiintarea Patronatului Producatorilor Industriali de Medicamente din Romania PRIMER), cu scopul de a conlucra pentru ca Romania sa.

Annabelle 2 este filmul horror cu cele mai mari incasari din Romania

Noul capitol al universului ,,Conjuring, produs de New Line Cinema, a speriat in acest weekend un total de 33. 552 spectatori si a generat incasari in valoare de 639. 481 lei, ,,Annabelle 2 devenind astfel filmul numarul unu in box office-ul national si totodata cea mai buna lansare inregistrata vreodata de o productie de gen in Romania.

Vecinii Adrianei Iliescu, ingrijorati! Unde a disparut cea mai batrana mama din Romania

Adriana Iliescu, cea mai batrana mama din Romania, a fost data disparuta de catre vecinii. Ingrijorati ca nu au mai vazut-o de saptamani bune, vecinii au alertat presa. Nici pe fiica ei nu am mai.

Un grup de romi din Romania terorizeaza oraselul texan unde s-a turnat serialul Dallas

Locuitorii din Murphy, un orasel din Texas, sunt ingrijorati de aparitia unui grup de romi, originari din Romania, care cersesc in parcarea supermarketului local si suspectati de mai multe.

Autostrada Bucuresti-Bors poate fi considerata cel mai ghinionist drum din Romania. Ce s-a intamplat in 13 ani de la pornirea proiectului

Autostrada Bucuresti-Bors poate fi considerata cel mai ghinionist drum din Romania. Autostrada A3 este de departe soseaua de mare viteza cu cele mai multe recorduri negative. in 13 ani de la pornirea .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )