Libnet.ro
UNICEF

18:15

Oprea se spala pe maini in scandalul privind moartea politistului din coloana lui oficiala: Eu NU am vazut accidentul

România Liberă România Liberă,
Oprea se spala pe maini in scandalul privind moartea politistului din coloana lui oficiala: Eu NU am vazut accidentul

UPDATE: Ministrul de Interne Gabriel Oprea a respins acuzatiile potrivit carora s-ar fi folosit de coloana oficiala in scop personal. De asemenea, Oprea a aratat ca el nu a vazut accidentul si alti doi politisti i-au facut semn sa plece cand au constatat ce s-a intamplat. Mai mult, Oprea a subliniat ca se deplasa in interes de serviciu. continuă pe România Liberă

Societatea civila cere DEMISIA vicepremierului OPREA, acuzat de moartea politistului din escorta

Mai multe organizatii neguvernamentale din Romania cer demisia lui Gabriel Oprea din functiile de vicepremier si de ministru de Interne, dupa accidentul in care a murit un motociclist de la Politia Rutiera.

Ce spun sindicalistii din Politie despre moartea politistului din coloana oficiala a lui Oprea

Liderii Sindicatului National al Politistilor si Personalului Contractual SNPPC) sustin ca ministrul de Interne, Gabriel Oprea, a fost transformat intr-o tinta politica si nu trebuie sa demisioneze si le-au cerut colegilor sa se abtina de la declaratii. Pozitia sindicatului a fost criticata dur de un alt sindicat al politistilor, care cere ca Oprea sa plece.

Mircea Badea, despre retorica online privind moartea politistului din coloana oficiala a lui Oprea: E o nebunie!

Mircea Badea a criticat retorica pe marginea mortii politistului din coloana oficiala a lui Gabriel Oprea, care a decedat dupa ce a cazut cu motocicleta intr-o groapa, aratand ca este cel putin o nebunie sa.

Parchetul Bucuresti cerceteaza moartea politistului Gigina, stabilind daca exista indicii care sa atraga o alta competenta

Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti cerceteaza, din 20 octombrie, moartea politistului Bogdan Cosmin Gigina, care facea parte din coloana oficiala a ministrului de Interne Gabriel Oprea, fiind deschis un dosar pentru ucidere din culpa, informeaza, vineri seara, Ministerul Public.

Victor Ponta, despre scandalul politistului mort: E o lectie buna chiar si pentru Oprea

Premierul Victor Ponta a declarat ca nu poate comenta ancheta privind moartea politistului din coloana oficiala a lui Oprea, intrucat are interdictie de la CSM, insa a aratat ca din punct de vedere politic este o lectie buna chiar si pentru Oprea.

Protest in Piata Universitatii fata de cei considerati responsabili pentru moartea politistului Bogdan Gigina: Oprea, demisia!

Moartea tanarului politist motociclist Bogdan Gigina, aflat in coloana oficiala a ministrului Afacerilor Interne Gabriel Oprea, scoate oamenii in strada. NU abuzului de putere! Oprea, demisia! este titlul evenimentului de pe Facebook, prin care bucurestenii si nu numai sunt invitati duminica, de la ora 14. 00, in Piata Universitatii, pentru a cere demisia ministrului.

Patru publicatii internationale au relatat despre protestul romanilor, in care i-au cerut demisia lui Oprea

Protestul de duminica in care circa 1. 000 de persoane au cerut demisia lui Oprea si explicatii privind moartea politistului Bogdan Gigina a atras atentia presei internationale. The Washington Post, The San Diego Tribune, Yahoo au preluat stirea agentiei de presa Associated Press AP) in legatura cu evenimentele din Romania.

VIDEO Oprea, primele declaratii dupa moartea politistului: Speculatiile ca as fi incalcat legea sunt nefondate

Ministerul de Interne a Gabriel Oprea a facut primele declaratii de presa dupa accidentul in care politistul Bogdan Cosmin Gigina a murit dupa ce a cazut intr-o groapa in timp ce facea partea din coloana oficiala a vicepremierului.

Omerta MAI. Politia invoca reguli ignorate in cazuri similare ca sa nu dea explicatii despre moartea politistului Gigina

Ministerul de Interne se ascunde in spatele anchetei procurorilor pentru a explica tacerea ministrului Gabriel Oprea in cazul mortii politistului Bogdan Gigina, care deschidea coloana oficiala a demnitarului. Oficialii MAI invoca o lege pe care nu s-au sinchisit sa o respecte in nenumarate alte cazuri, cum ar fi cel la politistului Gheorghe Ionescu, spulberat cu masina de un sofer turc.

REVISTA BLOGURILOR: Tolontan, despre Oprea: Suntem intr-o stare de revolta asemanatoare cu cea din ianuarie 2012

Pe blogurile de luni, citim despre scandalul privind moartea agentului de politie care deschide coloana oficiala a ministrului Gabriel Oprea. in timp ce Adelin Petrisor comenteaza ca decorarea post-mortem a agentului a fost facuta pentru linistea minidtrului, Tolontan arata ca se impune demisia ministrului, dar si eliberarea Televiziunii Publice.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )