Libnet.ro
UNICEF

07:30

OPSPI i-a facut lui Dan Diaconescu plangere la Parchet pentru inselaciune cu consecinte deosebit de grave, in forma continuata. Vulpescu demisioneaza

Hotnews Hotnews,
OPSPI i-a facut lui Dan Diaconescu plangere la Parchet pentru inselaciune cu consecinte deosebit de grave, in forma continuata. Vulpescu demisioneaza

Remus Vulpescu a sesizat miercuri Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie a Romaniei, cu privire la savarsirea de catre Diaconescu Cristian Dan a infractiunii de inselaciune, cu consecinte deosebit de grave, in forma continuata, prin inducerea in eroare a Statului Roman si opiniei publice in ce priveste existenta la dispozitia lui Diaconescu a sumei de circa 200. 000 Lei necesara pentru cumpararea pachetului majoritar de actiuni detinut la S. Oltchim S. , transmite MECMA intr-un comunicat de presa. Activitatea infractionala reclamata a fost savarsita prin multiple actiuni deliberate, avand drept scop dobandirea fara drept a calitatii de adjudecatar al licitatiei organizate pentru privatizarea S. Oltchim S. si a drepturilor decurgand din aceasta calitate, de catre numitul Diaconescu Cristian Dan, se arata in comunicat. continuă pe Hotnews

Remus Vulpescu si-a dat DEMISIA din fruntea OPSPI. ...

12:32 - Seful Directiei de Privatizare si Atragere de Investitii din cadrul OPSPI, Alexandru Alexe, il inlocuieste pe Remus Vulpescu la sefia Oficiului. _ _ _ _ 11:56 - Daniel Fenechiu, unul dintre avocatii lui Dan Diaconescu, a declarat la Realitatea TV ca a aflat din presa despre plangerea OPSPI pe numele lui Diaconescu, dar ca aceasta plangere nu il transforma pe realizatorul TV intr-un infractor. Toata aceasta plangere penala se bazeaza pe ipoteza ca Dan Diaconescu a vrut sa induca in .

Remus Vulpescu si-a dat DEMISIA din fruntea OPSPI. ...

11:56 - Daniel Fenechiu, unul dintre avocatii lui Dan Diaconescu, a declarat la Realitatea TV ca a aflat din presa despre plangerea OPSPI pe numele lui Diaconescu. Eu am aflat din presa despre aceasta plangere, a explicat Fenechiu. _ _ _ _ 11:26 - Seful Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii in lndustrie OPSPI), Remus Vulpescu, a explicat de ce si-a dat demisia, exprimandu-si public regretul pentru insuccesul licitatiei de privatizare a Oltchim. Premierul Victor Ponta a .

Avocatul lui Dan Diaconescu: Existenta unei plangeri penale nu inseamna ca Dan Diaconescu ...

Unul dintre avocatii lui Dan Diaconescu, Daniel Fenechiu, a explicat ca plangerea penala depusa de OPSPI la Parchet nu inseamna ca realizatorul TV este, automat, un infractor. Toata aceasta plangere penala se bazeaza pe ipoteza ca Dan Diaconescu a vrut sa induca in eroare statul roman si pe cetatenii romani. Eu nu as putea comenta despre o asemena intentie. Lucrurile nu stau asa. Din punctual meu de vedere, este un moment important cazul Oltchim. Nu ma surprinde plangerea sefului OPSPI. Dan .

OPSPI il ACUZA pe Dan Diaconescu de iNSELACIUNE.

Oficiul Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie OPSPI) va sesiza, miercuri, Parchetul in privinta savarsirii de catre Dan Diaconescu a infractiunii de inselaciune in forma continuata prin inducerea in eroare si pentru dobandirea fara drept a calitatii de adjudecatar al combinatului chimic Oltchim Ramnicu-Valcea OLT). Seful OPSPI, Remus Vulpescu, sesizeaza, astazi, 3 octombrie, Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie a Romaniei, cu privire la savarsirea de .

Negocierile dintre Dan Diaconescu si OPSPI pe tema PRIVATIZARII Oltchim, din nou SUSPENDATE.

Negocierile dintre Dan Diaconescu si Oficiul Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie OPSPI) pe tema privatizarii combinatului Oltchim Ramnicu-Valcea OLT) sunt din nou suspendate, intrucat patronul OTV nu a prezentat dovada ca dispune de banii pentru cumpararea actiunilor, potrivit Mediafax. Negocierile dintre cele doua parti au fost intrerupte sambata si duminica, dar au fost reluate luni, la ora 9. La ora 11. 00 Diaconescu a declarat, la iesirea din sediul Ministerului .

Plangerea penala a OPSPI pe numele lui Dan Diaconescu a fost depusa la Parchetul General

Plangerea penala a Oficiul Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie OPSPI) a fost depusa, miercuri, la Parchetul General, in privinta savarsirii de catre Dan Diaconescu a infractiunii de.

In scurt timp, Dan Diaconescu va fi decazut din calitatea de adjudecatar, iar procedura de privatizare va fi declarata inchisa

Reprezentantii OPSPI au constatat ca fiind nereale oferta de cumparare si declaratiile oficiale depuse la dosarul de privatizare de catre Dan Diaconescu. In aceste conditii, va fi decazut din calitatea si drepturile de adjudecatar. Astfel, se declara inchisa procedura de privatizare, fara incheierea vreunui contract de vanzare-cumparare pentru actiunile sau creantele oferite spre vanzare. In continuare, se propune implementarea de urgenta a unui plan alternativ de redresare a societatii pentru repornirea productiei in conditii de rentabilitate si pentru atenuarea efectelor sociale negative aparute in urma modului de administrare din ultimii ani. Stire in curs de actualizare.

Si Dan Diaconescu va face o PLANGERE impotriva lui Remus Vulpescu si a lui Victor Ponta.

Daniel Fenechiu, avocatul lui Dan Diaconescu, a anuntat, miercuri, ca, din informatiile pe care le detine si din declaratiile clientului sau, si acesta urmeaza sa depuna o plangere impotriva lui Remus Vulpescu si a premierului Victor Ponta. Plangerile sunt deja redactate si sunt la dispozitia lui Dan Diaconescu, care a spus ca vrea sa se mai consulte si cu niste avocati englezi, pentru ca vrea o actiune mai ampla, a declarat Daniel Fenechiu. Din informatiile pe care le detin, Dan Diaconescu .

Dan Diaconescu spune ca va candida in colegiul liderului PSD: M-au rugat multi specialisti in politica sa obturez accesul domului Ponta in viitorul Parlament

Dan Diaconescu a anuntat, luni, la emisiunea Ultimul cuvant de pe B1TV ca va candida la alegerile parlamentare in colegiul lui Victor Ponta, pentru a-i demonstra acestuia ca nu are o influenta chiar asa de mare. M-au rugat multi specialisti in politica sa obturez accesul domului Ponta in viitorul Parlament a marturisit Dan Diaconescu. El a mai spus: voi candida in colegiul in care va candida domnul Ponta, oriunde va candida el?. Citeste si: Unde candideaza mogulii .

Dan Diaconescu: Mi s-a cerut sa OBTUREZ accesul lui Ponta in viitorul Parlament. ...

Dan Diaconescu a anuntat, luni, ca va candida la alegerile parlamentare in colegiul lui Victor Ponta, pentru a-i demonstra acestuia ca nu are o influenta chiar asa de mare, potrivit b1. ro. M-au rugat multi specialisti in politica sa obturez accesul domului Ponta in viitorul Parlament, a marturisit Dan Diaconescu la B1 TV. Drept urmare voi candida in colegiul in care va candida domnul Ponta, oriunde va candida el, a anuntat Diaconescu. Dezavantajul USL-ului este ca reprezentantul .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )