Libnet.ro
UNICEF

01:06

Opt romani au fost arestati in Italia pentru furturi din magazine si locuinte

Antena3 Antena3,
Opt romani au fost arestati in Italia pentru furturi din magazine si locuinte

Politistii italieni au arestat opt cetateni de origine romana si un italian, toti fiind suspectati ca au comis mai multe furturi din magazine si locuinte. Cei opt romani si italianul sunt acuzati de. continuă pe Antena3

Patruzeci si cinci de romani sunt cercetati in Italia pentru infractiuni comise in gara centrala din Roma

Patruzeci si cinci de romani sunt cercetati in Italia, in urma unor operatiuni efectuate in ultimele trei zile, pentru o serie de infractiuni comise sistematic in Gara centrala din Roma, unde abordau calatori in scopul cersetoriei sau cerandu-le bani.

Zeci de romani, cercetati in Italia pentru infractiuni comise in gara centrala din Roma

Patruzeci si cinci de romani sunt cercetati in Italia, in urma unor operatiuni efectuate in ultimele trei zile, pentru o serie de infractiuni comise sistematic in Gara centrala din Roma.

Opt romani, arestati in Italia. Ce ar fi facut

Autoritatile italiene au arestat opt cetateni romani si un italian suspectati de furturi din magazine si locuinte, informeaza Mediafax.

Italia: Noua romani acuzati de furturi de carburant au fost arestati

Autoritatile italiene au destructurat o grupare infractionala specializata in furturi de carburant, fiind arestati noua cetateni romani si doi italieni, informeaza Corriere della Sera. Toti cei 11 barbat.

Primarul Marian Vanghelie si varul sau au fost arestati preventiv

Instanta suprema a decis sambata arestarea preventiva a primarului Marian Vanghelie si a varului sau, Mircea-Sorin Niculae, in dosarul in care primarul este acuzat de luare de mita pentru favorizarea firmelor omului de afaceri Marin Dumitru in atribuirea unor contracte de lucrari publice ale Primariei Sectorului 5.

Atacul mafiot din Soimus: patru tineri din Hunedoara au fost arestati pentru incendierea casei unui rival

Tribunalul Hunedoara a emis mandate de arestare preventiva pe numele a patru hunedoreni, suspectati ca au atacat cu un cocktail Molotov casa unui tanar din Soimus.

Pentru 81% din romani, Traviata si Rigoletto sunt mancaruri italienesti

Institutul National pentru Cercetare si Formare Culturala a lansat Barometrul de Consum Cultural 2014, o importanta analiza statistica a modului in care romanii se raporteaza la cultura si cat de importanta este aceasta componenta in viata lor.

VIDEO Marian Vanghelie a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Instanta suprema a decis arestarea preventiva a primarului Marian Vanghelie, in dosarul in care este acuzat de luare de mita pentru favorizarea firmelor omului de afaceri Marin Dumitru in atribuirea unor contracte de lucrari publice ale Primariei Sectorului 5. Sambata, in jurul orei 8:30, primarul a fost dus la Arestul central al Politiei. Marian Vanghelie este acuzat de abuz in serviciu, luare de mita si spalare de bani.

Banicioiu, despre investitiile necesare pentru echipamentele din spitale

Este nevoie de implicarea autoritatilor locale pentru achizitionarea echipamentelor necesare in spitale, deoarece bugetul general este limitat, a declarat, luni, ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, potrivit Mediafax.

1 MILIARD euro, plata pentru JAFUL din regimul Basescu

Plata pentru jaful facut in regimul fostului presedinte Traian Basescu se ridica la un miliard de euro. Dintr-o solicitarea facuta de Antena 3 catre Ministerul Fondurilor Europene, aflam ca, in perioada 2007.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )