Libnet.ro
UNICEF

16:30

Optimisti, dupa Brexit. Oficiali romani: Nu vor fi afectate relatiile bilaterale cu Marea Britanie (VIDEO)

B1 B1,
Optimisti, dupa Brexit. Oficiali romani: Nu vor fi afectate relatiile bilaterale cu Marea Britanie (VIDEO)

Oficialii romani dau asigurari ca iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana nu va afecta in nicun fel relatia bilaterala dintre regat si Romania, informeaza B1 TV. Ministrul Apararii. continuă pe B1

Alegeri legislative in Spania: Dupa Brexit, spaniolii voteaza daca vor avea sau nu un Breyxit

Spaniolii sunt chemati duminica la urne, imediat dupa Brexit-ul in Marea Britanie, pentru a decide daca dreapta va ramane la putere sau se va produce o schimbare, asa cum solicita partidul anti-austeritate Podemos, care se bucura o popularitate in crestere, relateaza Agerpres.

Dupa BREXIT, spaniolii voteaza daca vor avea sau nu un Breyxit

Spaniolii sunt chemati duminica la urne, imediat dupa Brexit-ul in Marea Britanie, pentru a decide daca dreapta va ramane la putere sau se va produce o schimbare, asa cum solicita partidul.

Constructorii auto cer tarife zero in comertul cu masini dintre Marea Britanie si UE dupa Brexit

Constructorii auto au cerut mentinerea comertului fara taxe intre Marea Britanie si UE dupa Brexit si avertizeaza ca vanzarile si productia vor scadea pe a doua cea mai mare piata auto europeana dupa Germania, scrie europe. autonews. com.

Dupa Brexit, grupul bancar HSBC este gata sa mute 1.000 de joburi din Londra in Paris

Dupa Brexit, grupul bancar HSBC este gata sa mute 1. 000 de joburi din Londra in Paris .

Robor creste puternic dupa Brexit. Cum vor fi afectate dobanzile creditelor

Rata medie a dobanzii pentru creditele contractate in lei ROBOR) a inregistrat cresteri semnificative, la doar cateva ore dupa ce rezultatele referendumului organizat in Marea Britanie au aratat ca englezii sunt pregatiti sa iasa din Uniunea.

Euroalesii romani vor ramanerea Marii Britanii in UE. Ce ar insemna un Brexit pentru Europa

Europarlamentarii romani fac apel la britanici si la romani din Marea Britanie sa voteze pentru ramanerea in UE, aratand riscurile privind stabilitatea proiectului european si implicatiile asupra Romaniei in cazul unui Brexit.

Adrian Nastase, reactie sumbra dupa BREXIT

Fostul premier Adrian Nastase considera ca de iesirea Marii Britanii din UE vor fi afectati si cei 300. 000 de romani aflati in aceasta tara, 'unii dintre ei folositi ca material.

Europa pierde 1.000 de miliarde de dolari capitalizare bursiera, dupa Brexit

Principalele burse europene au pierdut peste 960 miliarde de euro 1. 090 miliarde dolari la cursul actual) capitalizare bursiera in sesiunea de vineri, fiind afectate de puternicele scaderi pe care le-au inregistrat dupa decizia Marii Britanii de a iesi din Uniunea Europeana, relateaza agentia EFE.

BREXIT. Economistii romani analizeaza cum ne-ar putea afecta iesirea Marii Britanii din UE

Britanicii au ales. Efectele optiunii pe care au exprimat-o prin referendum se vor vedea in perioada urmatoare. Ce s-ar intampla daca si alte natiuni ar lua in calcul un Brexit? .

Muncitorii romani si studentii din Regat, primii afectati dupa Brexit

Dupa aderarea Romaniei la Uniunea Europeana si mai ales dupa ridicarea restrictiilor pentru muncitorii romani la 1 ianuarie 2014, foarte multi dintre ai nostri au ajuns in Regat. Nu de bine.

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2493 seconds )