Libnet.ro
UNICEF

20:45

Orange: In doi ani am ajuns la peste 70 de milioane de apeluri HD

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Orange: In doi ani am ajuns la peste 70 de milioane de apeluri HD

Orange Romania, cel mai mare operator telecom de piata locala, a inregistrat peste 70 de milioane de apeluri cu sunet de inalta definite HD Voice) de la lansarea acestei tehnologii in mai 2011, a anuntat compania intr-un comunicat de presa. continuă pe Wall-Street Ro

Peste 70 de milioane de apeluri HD Voice au fost efectuate in reteaua Orange in cei doi ani de la implementarea acestei tehnologii

Peste 70 de milioane de apeluri HD Voice au fost efectuate in reteaua Orange in cei doi ani de la implementarea in premiera pe piata locala a acestei tehnologii care permite o calitate superioara a sunetului in timpul convorbirilor, a anuntat luni operatorul de telefonie mobila. Luna trecuta, serviciile de voce in format High Definition HD) au fost introduse si de Cosmote, al treilea mare operator local de telefonie mobila, in functie de numarul de clienti.

Estera Dobre, de patru ori vicecampioana europeana la lupte, a fost suspendata doi ani pentru dopaj

Sportiva Estera Dobre, care a fost depistata pozitiv dupa ce a obtinut medalia de argint la CE de lupte, a fost suspendata pentru doi ani, dupa ce si proba B analizata in Elvetia a fost pozitiva la furosemid.

Gramatica limbii romane, publicata in engleza la editura Universitatii Oxford: Era asteptata de specialisti de aproape doi ani

La editura Universitatii Oxford a fost publicata, la sfarsitul lunii aprilie, prima Gramatica a limbii romane tradusa in engleza. Manualul era asteptat de specialisti de aproape doi ani si este.

Reghecampf, inca doi ani la Steaua

Laurentiu Reghecampf a confirmat, luni, ca va ramane la Steaua inca doi ani, adica pana la finalul contractului pe care l-a semnat initial cu formatia din Ghencea.

Constanta: Copil de doi ani, trasportat cu elicopterul la spital dupa ce a cazut intr-o fantana

Un copil de doi ani a cazut intr-o fantana, duminica dupa-amiaza, in timp ce se juca in curtea locuintei. El a fost scos de acolo in stare de inconstienta de de parinti, care au anuntat imediat.

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )