Libnet.ro
UNICEF

15:01

Orasul din Romania care interzice stationarea grupurilor mai mari de 3 persoane pe spatiul public

Antena3 Antena3,
Orasul din Romania care interzice stationarea grupurilor mai mari de 3 persoane pe spatiul public

Grupurile mai mari de 3 persoane nu mai au voie sa stationeze pe spatiul public din orasul Harsova. Decizia a fost luata pentru prevenirea raspandirii coronavirusului de catre Comitetul Local pentru Situatii de Urgenta a orasului. continuă pe Antena3

Judetul din Romania care nu a mai raportat niciun caz de coronavirus. Cum a fost posibil asta

Pana la data de 18 martie 2020, ora 18:00, au fost confirmate 261 cazuri de infectie cu coronavirus COVID-19. in ultimele zile au fost confirmate in medie aproximativ 30 de cazuri. Desi situatia este pe un trend ascendent, intr-un judet din Romania s-a oprit timpul in loc. Cum a fost posibil sa nu mai raporteze .

Cele trei scenarii pentru epidemia din Romania. Cand ne poate lovi mai rau coronavirusul

Cele 49 de cazuri noi de infectii cu Covid-19 au adus numarul total al cazurilor in Romania la 217. Specialistii iau in calcul trei scenarii care ar putea sa se intample, in conditiile in care romanii nu se inghesuie sa respecte interdictia de a iesi din casa. Ce se poate intampla daca nu stam acasa .

Coronavirus: Primul oras din Romania care restrange programul autobuzelor si tramvaielor

Programul mijloacelor de transport in comun din Iasi a fost limitat, in urma unei decizii a Comitetului local pentru Situatii de Urgenta. Astfel, tramvaiele si autobuzele vor circula numai intre anumite ore.

Un site din Romania care distribuia stiri false despre coronavirus va fi inchis, iar proprietarul cercetat penal

Grupul de Comunicare Strategica al Guvernului Romaniei a anuntat, astazi, ca ministrul Marcel Vela a propus inchiderea unui site din Romania care distribuia stiri false despre pandemia de coronavirus si situatia din tara.

UPDATE Cresteri importante in traficul de internet si telefonie din Romania din cauza epidemiei de COVID-19: Operatorii iau masuri, nu exclud blocajele si recomanda o utilizare rationala a resurselor

Cresteri importante ale traficului de internet si telefonie au inceput sa fie anuntate de toti marii operatori de comunicatii din Romania, care asigura insa ca au luat masuri pentru a asigura continuitatea serviciilor pe fondul cresterii traficului de date datorate izolarii la domiciliu a populatiei. Totusi, atat Orange cat si Telekom au recomandat miercuri ca utilizatorii sa aiba un consum rezonabil de tehnologie. Sunt asteptate audiente record la televiziunile de stiri si nu sunt excluse anumite blocaje in retele in zonele rezidentiale. Vodafone spune ca pentru serviciul Netflix a inregistrat o crestere de 40% a traficului in reteaua UPC. Vezi in articol primele date si estimari de trafic furnizate de Telekom, Orange, Vodafone si RCSRDS la solicitarea HotNews. ro.

Criza coronavirus in Romania. Care este cel mai rau scenariu si cand este asteptat varful epidemiei

Secretarul de Stat in Ministerul Sanatatii, Nelu Tataru, a comentat pentru Digi 24 ca unul dintre cele mai reele scenarii care i se poate intampla Romaniei e cresterea in ritm alert a imbolnavirilor. Din pacate, Tataru estimeaza ca acest lucru e posibil pe la jumatatea lunii viitoare. Pericol de Paste, cand romanii vin acasa Tataru .

Senator PMP: Am o vaga impresie ca s-au intors doar romanii care lucrau la negru. Nu au contribuit niciodata la stat, dar azi se folosesc de protectia sociala din Romania

Senatorul PMP Catalin Lucian Iliescu sustine ca pandemia de coronavius a scos la iveala o problema nerezolvata de autoritatile romane, respectiv cea a romanilor plecati in strainatate si care lucrau acolo fara acte, iar acum s-au intors in Romania cu niste aere de superioritate. El mai sustine ca romanii seriosi care si-au facut un rost in strainatate ar fi ramas acum acolo, iar in Romania s-ar fi intors doar oameni care nu au contribuit niciodata la stat, dar azi se folosesc de protectia sociala din Romania: Sunt indivizi care figureaza chiar pe listele celor dati in urmarire generala de Politie.

ASOCIATIA PENTRU RELATIA CU INVESTITORII LA BURSA DIN ROMANIA: Solicitam autoritatilor prevederi mai flexibile privind organizarea adunarilor actionarilor

Companiile membre ale Asociatiei pentru Relatia cu Investitorii la Bursa din Romania ARIR) solicita Ministerului Finantelor Publice, Ministerului Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, precum si Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF) prevederi mai flexibile legate de modalitatea de organizare si derulare a adunarilor generale ale actionarilor ordinare si extraordinare, in contextul starii de urgenta instituita ca urmare a raspandirii pandemiei de coronavirus, se arata intr-un comunicat al ARIR remis, ieri, Redactiei, .

Jurnalista din Romania, in carantina, dupa ce a luat interviu unui bolnav de coronavirus: Ma verifica zilnic!

O jurnalista din Romania se afla in carantina dupa ce, pe 11 martie, a luat un interviu unui barbat, diagnosticat mai apoi cu coronavirus. Acum, si-a impus un program incarcat acasa, pentru a trece mai usor peste perioada cu restrictii. Jurnalista din Romania, in carantina, dupa ce a luat interviu unui bolnav de coronavirus Este .

Banca Transilvania doneaza 1,4 milioane de lei pentru spitale de stat din Romania

In contextul pandemiei de coronavirus, Banca Transilvania doneaza 1,4 milioane de lei pentru cumpararea unor aparate de ventilatie mecanica, echipamente si materiale pentru spitale de stat din Romania. omer Tetik, Director General BT, spune ca solidaritatea este cea de care avem nevoie cel mai mult in aceasta perioada.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2395 seconds )