Libnet.ro
UNICEF

13:46

Orban, despre motiunea de cenzura a PNL: O depunem pe 5 iunie

România Liberă România Liberă,
Orban, despre motiunea de cenzura a PNL: O depunem pe 5 iunie

Ludovic Orban, prim-vicepresedintele PNL, a anuntat, marti, la RFI, ca PNL va depune motiunea de cenzura pe 5 iunie, citirea sa va fi cel mai probabil saptamana viitoare, iar dezbaterea peste inca o saptamana. continuă pe România Liberă

Orban, despre motiunea de cenzura a PNL: O depunem pe 5 iunie. Dezbaterea, probabil, in doua saptamani

Ludovic Orban, prim-vicepresedintele PNL, a anuntat, marti, la RFI, ca PNL va depune motiunea de cenzura pe 5 iunie, citirea sa va fi cel mai probabil saptamana viitoare, iar dezbaterea peste inca o saptamana.

Gorghiu, despre motiunea de cenzura: Eu nu cred, asa cum crede Victor Ponta, ca votul este o lozinca

Copresedintele PNL Alina Gorghiu spune ca partidul ar fi putut alege si alte subiecte pentru motiunea de cenzura, de la ordonanta bacsisului la animalul sacru Sova, dar tema dreptului de vot e una de principiu.

Banicioiu, despre motiunea de cenzura a PNL: Nu propune nicio solutie si este superficial redactata

Nicolae Banicioiu, minitrul Sanatatii, a declarat, marti, ca motiunea PNL este superficial redactata, nu propune nicio solutie, fiind un fel de autocritica pentru ceea ce a facut acest partid in perioada cand era la guvernare.

Stroe, despre motiunea de cenzura din 5 iunie: Calculul matematic ne dezavantajeaza

PNL va depune vineri motiunea de cenzura impotriva Guvernului, a declarat marti purtatorul ce cuvant al liberalilor, Ionut Stroe, care a subliniat ca, calculul matematic ii dezavantajeaza pe liberali.

Kelemen Hunor, despre motiunea de cenzura anuntata de PNL: Nu cred ca votul prin corespondenta este o tema buna pentru a da jos Guvernul

Presedintele UDMR Kelemen Hunor a declarat, sambata, ca tema votului prin corespondenta din motiunea de cenzura, anuntata de PNL, nu este una destul de buna pentru a vota impotriva Guvernului sau pentru a.

Alina Gorghiu, despre motiunea de cenzura: Este un subiect foarte important pentru PNL, votul nu e o lozinca asa cum crede Victor Ponta

Copresedinta PNL, Alina Gorghiu, a declarat ca tema dreptului la vot este una de principiu pentru PNL si ca trebuie adusa in dezbatere publica cat mai repede, spre deosebire de Victor Ponta, care crede ca.

Sebastian Grapa, despre plecarea din PNL si inscrierea in UNPR: In PNL viitorul este foarte gri, in UNPR foarte senin/ Fuziunea PNL-PDL a coborat partidul

Sebastian Grapa, presedinte al Comisiei de Regulament in Senat si pana astazi vicepresedinte al PNL Brasov, a plecat din partidul liberal si s-a inscris in UNPR, urmand sa activeze in grupul parlamentar al PSD. Grapa a declarat pentru Hotnews. ro ca motivul este unul simplu: in PNL ar fi avut un viitor politic gri, iar in UNPR urmeaza unul foarte senin. Grapa si-a exprimat nemultumirea legata de fuziunea PNL-PDL, despre care spune ca a coborat partidul si ca ceea ce arata sondajele in prezent pentru liberali nu va mai dura, intrucat exista rani nevindecabile.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )