Libnet.ro
UNICEF

14:45

Gorghiu, despre motiunea de cenzura: Eu nu cred, asa cum crede Victor Ponta, ca votul este o lozinca

Adevărul Adevărul,
Gorghiu, despre motiunea de cenzura: Eu nu cred, asa cum crede Victor Ponta, ca votul este o lozinca

Copresedintele PNL Alina Gorghiu spune ca partidul ar fi putut alege si alte subiecte pentru motiunea de cenzura, de la ordonanta bacsisului la animalul sacru Sova, dar tema dreptului de vot e una de principiu. continuă pe Adevărul

Gorghiu: Eu nu cred, asa cum crede Ponta, ca votul este o lozinca

Copresedintele PNL Alina Gorghiu spune ca partidul liberal ar fi putut alege si alte subiecte pentru motiunea de cenzura, de la ordonanta bacsisului la &171;animalul sacru &187; Sova, dar tema dreptului de vot e una de principiu pentru PNL intrucat nu crede, asa cum crede Victor Ponta, ca votul e o lozinca, transmit surse din presa.

Alina Gorghiu, despre motiunea de cenzura: Este un subiect foarte important pentru PNL, votul nu e o lozinca asa cum crede Victor Ponta

Copresedinta PNL, Alina Gorghiu, a declarat ca tema dreptului la vot este una de principiu pentru PNL si ca trebuie adusa in dezbatere publica cat mai repede, spre deosebire de Victor Ponta, care crede ca.

Kelemen Hunor, despre motiunea de cenzura anuntata de PNL: Nu cred ca votul prin corespondenta este o tema buna pentru a da jos Guvernul

Presedintele UDMR Kelemen Hunor a declarat, sambata, ca tema votului prin corespondenta din motiunea de cenzura, anuntata de PNL, nu este una destul de buna pentru a vota impotriva Guvernului sau pentru a.

Victor Ponta, despre motiunea de cenzura a PNL: Este o actiune democratica a opozitiei, insa majoritatea actuala functioneaza (VIDEO)

Victor Ponta a comentat miercuri, la finalul sedintei Comitetului Executiv National al PSD, subiectul motiunii de cenzura pe care PNL o va depune pe 5 iunie. Seful Guvernului a declarat ca depunerea unei motiuni.

Gorghiu, despre Sova: Animalul sacru din PSD

Sefa PNL, Alina Gorghiu, a declarat, sambata, intr-o conferinta de presa, la Galati, ca ea ii spune lui Dan Sova animalul sacru din PSD, pentru ca senatorul este protejat de formatiune, motiv pentru care imaginea Parlamentului are de suferit, relateaza Mediafax.

Alina Gorghiu despre Sova: animalul sacru din PSD

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, sambata, intr-o conferinta de presa, la Galati, ca ea ii spune lui Dan Sova animalul sacru din PSD pentru ca senatorul este protejat de formatiune cu o fervoare demna de cauze mai.

Alina Gorghiu, despre adresa PSD catre CCR privind diferentierea alocatiei pentru copii: Se razbuna pe 3,7 milioane de copii pentru ca nu au reusit sa fure si aceasta initiativa a PNL

Co-presedintele PNL, Alina Gorghiu, sustine, intr-o postare pe Facebook, ca PSD doreste blocarea dublarii alocatiilor pentru copii. Liderul liberal critica in termeni duri declaratia premierului Victor Ponta.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2747 seconds )