Libnet.ro
UNICEF

23:45

Kelemen Hunor, despre motiunea de cenzura anuntata de PNL: Nu cred ca votul prin corespondenta este o tema buna pentru a da jos Guvernul

B1 B1,
Kelemen Hunor, despre motiunea de cenzura anuntata de PNL: Nu cred ca votul prin corespondenta este o tema buna pentru a da jos Guvernul

Presedintele UDMR Kelemen Hunor a declarat, sambata, ca tema votului prin corespondenta din motiunea de cenzura, anuntata de PNL, nu este una destul de buna pentru a vota impotriva Guvernului sau pentru a. continuă pe B1

Gorghiu, despre motiunea de cenzura: Eu nu cred, asa cum crede Victor Ponta, ca votul este o lozinca

Copresedintele PNL Alina Gorghiu spune ca partidul ar fi putut alege si alte subiecte pentru motiunea de cenzura, de la ordonanta bacsisului la animalul sacru Sova, dar tema dreptului de vot e una de principiu.

Surse: Kelemen Hunor s-a intalnit cu liderii PNL la sediul din Modrogan pentru a discuta pe tema motiunii de cenzura

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, ar fi avut miercuri o intalnire cu liderii PNL la sediul din Aleea Modrogan pe tema motiunii de cenzura pe care PNL vrea sa o depuna la inceputul lunii iunie, potrivit unor.

Kelemen Hunor: Nu vom vota impotriva motiunii de cenzura, dar subiectul votului prin corespondenta nu e o tema buna pentru a vota impotriva Guvernului

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, anunta ca parlamentarii UDMR nu vor vota impotriva motiunii de cenzura anuntata de PNL pentru 5 iunie, fiind un partid aflat in Opozitie, insa tema aleasa de liberalii, si anume votul prin corespondenta, nu poate fi imputata Guvernului, tinand mai mult de Parlament.

Victor Ponta, despre motiunea de cenzura a PNL: Este o actiune democratica a opozitiei, insa majoritatea actuala functioneaza (VIDEO)

Victor Ponta a comentat miercuri, la finalul sedintei Comitetului Executiv National al PSD, subiectul motiunii de cenzura pe care PNL o va depune pe 5 iunie. Seful Guvernului a declarat ca depunerea unei motiuni.

Alina Gorghiu, despre motiunea de cenzura: Este un subiect foarte important pentru PNL, votul nu e o lozinca asa cum crede Victor Ponta

Copresedinta PNL, Alina Gorghiu, a declarat ca tema dreptului la vot este una de principiu pentru PNL si ca trebuie adusa in dezbatere publica cat mai repede, spre deosebire de Victor Ponta, care crede ca.

Ce spune Ponta despre motiune de cenzura a PNL

Premierul Victor Ponta, a declarat, miercuri, ca nu crede ca PNL va depune vreo motiune de cenzura la adresa Guvernului pe 5 iunie, asa cum a fost anuntat.

Senatul a respins motiunea simpla a PNL pe agricultura

Plenul Senatului a respins, ieri, motiunea simpla a PNL pe agricultura, in care se cerea demisia premierului Victor Ponta si a ministrului Agriculturii, Daniel Constantin. Motiunea simpla a PNL cu tema Sa oprim jaful! Agricultura tarii si peste un milion de fermieri se zbat intre secera lui Daniel Constantin si ciocanul lui Victor Ponta! a fost respinsa cu 43 de voturi pentru, 84 impotriva si doua abtineri.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )