Libnet.ro
UNICEF

16:15

Orban: Firmele afectate restrictiile din starea de urgenta si cea de alerta vor primi 1 miliard de euro

Adevărul Adevărul,
Orban: Firmele afectate restrictiile din starea de urgenta si cea de alerta vor primi 1 miliard de euro

Companiile din domeniile afectate de restrictiile impuse pe fondul pandemiei de COVID-19 vor putea solicita sprijin financiar guvernamental prin intermediul unei aplicatii online care ar putea fi functionala pana la inceputul lunii septembrie, a declarat, la Arad, premierul Ludovic Orban. continuă pe Adevărul

PSD face public unul dintre tunurile PNL din starea de urgenta! Suma este colosala

Reprezentantii Partidului Social Democrat au postat un mesaj pe o retea sociala prin care doresc sa faca public un tun al guvernului PNL din timpul starii de urgenta.

Ludovic Orban anunta sprijin financiar pentru firmele afectate de starea de urgenta si starea de alerta

Companiile din domeniile afectate de restrictiile impuse pe fondul pandemiei de COVID-19 vor putea solicita sprijin financiar guvernamental prin intermediul unei aplicatii online care ar putea fi functionala pana la inceputul lunii septembrie, a declarat, astazi, la Arad, premierul Ludovic Orban.

Ludovic Orban, despre dublarea alocatiilor: Din punctul nostru de vedere, am asigurat respectarea sensului legii. Am stabilit cresterea etapizata. Problema alocatiilor pentru copii a fost o Cenusareasa pentru PSD (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, ca din punctul de vedere al Guvernului este repectat spiritul legii care prevede dublarea alocatiilor pentru copii, Executivul stabilit dublarea acestora in mod etapizat.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )