Libnet.ro
UNICEF

17:31

Orban: Ungaria va permite tranzitarea tarii pe transport rutier pe toata perioada unei zile

Hotnews Hotnews,
 Orban: Ungaria va permite tranzitarea tarii pe transport rutier pe toata perioada unei zile

Premierul Ludovic Orban a declarat ca in urma discutiei purtate la nivelul ministrilor de externe ai Romaniei si Ungariei exista deja consecinte favorabile, una dintre acestea fiind permisiunea de tranzitare a statului vecin, pe cale rutiera a cetatenilor romani, 24 de ore din 24. continuă pe Hotnews

Ungaria permite tranzitarea tarii la orice ora din zi

Tranzitarea Ungariei nu va mai fi conditionata de un anumit interval orar, tara putand fi anuntata la orice ora din zi. Anuntul a fost facut de ministrul Marcel Vela si de premierul Ludovic Orban. Prim-ministrul a declarat ca in urma discutiei purtate la nivelul ministrilor de externe ai Romaniei si Ungariei exista consecinte favorabile, una dintre acestea fiind permisiunea de tranzitare a statului vecin 24 de ore din 24.

LUDOVIC ORBAN: Ungaria a luat decizia de a permite tranzitarea tarii pe transport rutier pe toata perioada unei zile

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, la Targu Mures, ca in urma discutiei purtate la nivelul ministrilor de externe ai Romaniei si Ungariei exista deja consecinte favorabile, una dintre acestea fiind permisiunea de tranzitare a statului vecin, pe cale rutiera a cetatenilor romani, 24 de ore din 24.

Premierul Orban: Dupa discutia dintre ministrul Aurescu si omologul Szijjarto, Ungaria a decis sa permita tranzitarea tarii pe toata perioada de 24 de ore a unei zile

Ungaria va permite tranzitarea tarii prin transport rutier, pe toata perioada de 24 de ore a unei zile, a afirmat premierul Ludovic Orban, care a subliniat ca intalnirea ce a avut loc la Bucuresti intre Bogdan Au.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )