Libnet.ro
UNICEF

18:15

Ordonanta de retinere a lui Nelu Iordache a expirat, acesta poate parasi boxa acuzatilor.

România Liberă România Liberă,
Ordonanta de retinere a lui Nelu Iordache a expirat, acesta poate parasi boxa acuzatilor.

Ordonanta de retinere a omului de afacere Nelu Iordache a expirat la ora 17. 00, astfel ca acesta poate parasi boxa acuzatilor de la Tribunalul Bucuresti, in asteptarea deciziei instantei cu privire la solicitarea procurorilor DNA de arestare preventiva pentru 29 de zile, potrivit Mediafax. Tribunalul Bucuresti a ramas in pronuntare si, intrucat hotararea instantei nu a fost anuntata pana la 17. 00, Iordache este, practic, liber sa plece, pana cand va afla daca trebuie sa se intoarca in arest . continuă pe România Liberă

Nelu Iordache, liber dupa expirarea ordonantei de retinere. Instanta nu s-a pronuntat pentru propunerea de arestare preventiva

Ordonanta de retinere a omului de afaceri Nelu Iordache a expirat la ora 17. 00, astfel ca acesta poate parasi boxa acuzatilor de la Tribunalul Bucuresti, relateaza Mediafax. Desi procurorii DNA au cerut arest.

Omul de afaceri Nelu Iordache a primit mandat de arestare preventiva pentru 29 de zile

Instanta a deciz ca omul de afaceri Nelu Iordache sa fie arestat preventiv pentru 29 de zile, dupa ce ordonanta de retinere pe numele sau a expirat duminica, la ora 17:00. Iordache, patron al firmei de.

Avocat: Nelu Iordache n-a deturnat fonduri europene, ci cel mult fonduri din bugetul de stat

Apararea lui Nelu Iordache a aratat duminica, la Tribunalul Bucuresti, ca omul de afaceri nu poate fi acuzat de deturnare de fonduri europene, pentru ca banii luati de acesta pentru proiectul din dosarul in care este cercetat au facut parte din bugetul national al statului, si nu din cel al UE, transmite Mediafax.

Nelu Iordache, adus la tribunal cu propunere de arestare preventiva pentru 29 de zile

Update 15:19 Avocatii lui Nelu Iordache au aratat astazi, la Tribunalul Bucuresti, ca omul de afaceri nu poate fi acuzat de deturnare de fonduri europene, pentru ca banii luati de acesta pentru proiectul din dosarul in care este cercetat au facut parte din bugetul national al statului, si nu din cel al UE.

in loc sa faca autostrazi, Nelu Iordache isi cumpara terenuri. Regele asfaltului, acuzat de spalare de bani.

Directia Nationala Anticoruptie a oferit detalii din ancheta la care este supus Nelu Iordache. Acesta ar fi folosit banii cu care ar fi trebuit sa construiasca autostrazi, in afacerile personale. Regele asfaltului.

Omul de afaceri Nelu Iordache, arestat preventiv pentru 29 de zile

Tribunalul Bucuresti a decis duminica arestarea preventiva pentru 29 de zile a omului de afaceri Nelu Iordache, acuzat de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie de fals in inscrisuri sub semnatura privata si delapidare in legatura cu derularea de catre firma sa, SC Romstrade SRL, a unui contract cu fonduri europene, anunta Agerpres. Decizia nu este definitiva si poate fi atacata cu recurs.

DNA a dispus inceperea urmaririi penale a omului de afaceri Nelu Iordache, pentru spalare de bani si deturnare de fonduri

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au dispus inceperea urmaririi penale a omului de afaceri Nelu Iordache, acuzat de deturnare de fonduri. Acesta este invinuit si de spalare de bani, pe langa.

Nelu Iordache a parasit sediul DNA, dupa 6 ore de audieri

Omul de afaceri Nelu Iordache a parasit, vineri dimineata, sediul Directiei Nationale Anticoruptie, unde a fost audiat de procurori mai bine de 6 ore. Acesta nu a dorit sa faca nicio declaratie la iesirea din.

DNA CONFIRMA: Regele asfaltului, Nelu Iordache, RETINUT pentru 24 de ore. ...

Nelu Iordache a fost retinut de procurorii DNA. Retinerea a fost confirmata de DNA. In sarcina lui NELU IORDACHE, supranumit regele asfaltului, s-au retinut infractiunile de schimbare, fara respectarea legilor, a destinatiei fondurilor europene, utilizarea cu rea credinta a creditului societatii si spalare de bani, toate in forma continuata, agravanta care atrage pedeapsa maxima in cazul in care va fi gasit vinovat de instanta de judecata. Prejudiciul este de aproximativ 6 milioane de .

Care e schema deturnarii de fonduri de care e acuzat Nelu Iordache, patronul Romstrade si Blue Air: banii pentru construirea autostrazii ar fi fost cheltuiti pe terenuri si un avion

Raportul de control al Departamentului de Lupta Antifrauda DLAF) prezentat de Robert Turcescu pe blog sau arata ca omul de afaceri Nelu Iordache ar fi deturnat fondurile europene platite pentru constructia autostrazii Arad-Nadlac. Raportul DLAF, citat si de investigatiimedia. ro, arata ca din banii platiti pentru lucrarile la autostrada Nelu Iordache, actionar majoritar si administrator la companiile Romstrade si Blue Air, ar fi cumparat un avion si terenuri pentru construirea unui aeroport. DNA a facut joi dimineata perchezitii la firmele lui Nelu Iordache.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )