Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ottawa: Cel putin cinci persoane au murit in urma unei coliziuni dintre un tren si un autobuz

B1 B1,
Ottawa: Cel putin cinci persoane au murit in urma unei coliziuni dintre un tren si un autobuz

Un autobuz etajat si un tren s-au ciocnit, miercuri, in sudul capitalei canadiene Ottawa, cel putin cinci persoane pierzandu-si viata in urma acestui accident. Autobuzul cu etaj, apartinand firmei municipale OC. continuă pe B1

UPDATE. Focuri de arma la Cartierul general al fortelor navale ale SUA. Cel putin cinci persoane au fost ranite, printre care doi politisti

Update 17. 45 - Cel putin cinci persoane, printre care doi agenti de politie, au fost impuscate in incidentul armat produs intr-o unitate a Fortelor Navale din Washington, anunta autoritatile americane.

ACCIDENT in Canada: Cel putin cinci oameni au murit.

Cel putin cinci persoane au murit, iar alte cateva au fost ranite, miercuri, intr-un accident intre un autobuz cu etaj si un tren, la nivelul unei treceri cu calea ferata, la sud de capitala canadiana Ottawa, relateaza AFP, conform Mediafax. Din cauza impactului, care a avut loc la ora locala 8. 48, ora Romaniei) si s-a soldat cu cinci morti potrivit politiei, locomotiva trenului a deraiat, a constatat un jurnalist AFP. In schimb, dupa accident barierele erau ridicate si intacte, .

Cel putin cinci morti si peste 500 de disparuti in inundatiile din Colorado

Cel putin cinci persoane au murit, iar alte aproximativ 500 sunt date disparute in urma inundatiilor produse in statul american Colorado vest), anunta autoritatile regionale, citate de AFP, conform Mediafax .

Cel putin cinci persoane au fost ranite in urma unor focuri de arma intr-o baza a fortelor navale din Washington

25 Cel putin cinci persoane, inclusiv doi agenti de politie, au fost impuscate in incidentul armat produs intr-o unitate a Fortelor Navale din Washington, anunta autoritatile americane. Un barbat.

Ploile torentiale si inundatiile fac ravagii in Colorado: cel putin cinci morti si peste 500 de disparuti

Ploile torentiale si inundatiile fac ravagii in statul american Colorado. Autoritatile au decretat starea de urgenta si vorbesc de un dezastru de o amploare fara precedent. Cel putin cinci persoane au murit, i.

UPDATE. Focuri de arma la Cartierul general al fortelor navale ale SUA. Cel putin cinci persoane au fost ranite. Avioanele sunt tinute la sol

Update 18. 00 - Avioanele sunt tinute la sol, luni, pe aeroportul Ronald Reagan din Washington, dupa ce o cladire a Marinei a fost tinta unui atac armat, iar autorul nu a fost inca gasit, a anuntat un purtator.

Cel putin patru persoane au murit in urma unor focuri de arma intr-o baza a fortelor navale din Washington

UPDATE 18:15 Cel putin patru persoane au fost ucise, iar numeroase altele au fost ranite in atacul comis luni la baza navala dinWashignton. 25 Cel putin cinci persoane, inclusiv doi agenti.

Mexic: Cel putin 21 de persoane au murit in urma unei furtuni torpicale si a unui uragan

Cel putin 21 de persoane au murit si peste 8. 000 au fost evacuate in Mexic din cauza unei furtuni tropicale si a unui uragan. Potrivit AFP, furtuna tropicala Manuel a venit dinspre Oceanul Pacific, in timp ce.

Cel putin 12 persoane au murit in urma unor focuri de arma intr-o baza a fortelor navale din Washington

UPDATE22:23: Cel putin 12 persoane si-au pierdut viata in incidentul armat care a avut loc luni in complexul Marinei americane Navy Yard din Washington, a anuntat primarul capitalei SUA, Vincent Gray, in.

Focuri de arma intr-o unitate navala din Washington. Cel putin cinci raniti.

Mai multe focuri de arma au fost trase, luni, intr-o unitate a Fortelor Navale americane din Washington, D. , mai multe persoane fiind impuscate, afirma surse citate de CNN. Incidentul armat a avut loc la ora 8. 20, ora Romaniei), cand membrii Marinei au auzit trei focuri de arma trase in Cartierul general al sistemelor Fortelor Navale, situat la periferia sud-estica a orasului Washington, potrivit The Washington Post. Pana la acest moment, autoritatile au anuntat ca o femeie a fost .

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2408 seconds )