Libnet.ro
UNICEF

01:05

(P) Regio: servicii sociale mai bune pentru persoanele vulnerabile din judetul Alba

Antena3 Antena3,
(P) Regio: servicii sociale mai bune pentru persoanele vulnerabile din judetul Alba

Proiectul Servicii integrate pentru persoane cu nevoi speciale din judetul Alba a fost realizat printr-un parteneriat intre Consiliul judetean Alba, Directia Judeteana de Asistenta Sociala si Protectia. continuă pe Antena3

Interviu. Fabio Capello, selectioner al Rusiei: Romania poate spera la vremuri mai bune!.

Fabio Capello s-a aflat in Romania, cu ocazia UEFA Champions League Trophy Tour 2013, el fiind si ambasadorul oficial. Capello a discutat cu radio Sport Total FM, fiind singurul radio din FM-ul romanesc care a fost acceptat pentru un interviu individual cu actualul selectioner al Rusiei. Domnule Capello, credeti ca Romania poate sa fie prezenta intr-o finala de UEFA Champions League in viitorul apropiat? F. : Trebuie sa fim realisti, dupa acea generatie de exceptie a Stelei, din 1986, plus .

Detoxifiere de toamna: Top zece cele mai bune alimente.

Numarul mare de poluanti din jurul nostru, stresul si mesele neregulate ingreuneaza procesul de detoxifiere naturala a organismului, facandu-ne mai vulnerabili la boli si dezechilibre hormonale. Cu cat ne apropiem mai mult de iarna, cu atat zilele devin mai scurte, vremea devine mai rece, alimentatia mai consistenta, iar imunitatea este pusa la incercare. Astfel, odata cu schimbarea anotimpurilor, organismul are nevoie de o alta dieta, adaptata nevoilor si posibilelor afectiuni care pot fi .

Nexus 5 de la Google e confirmat de manualul de service, dotarile sunt cele mai bune pe care le-a adus anul 2013

Nexus 5 vine. in mod cert vine in urmatoarele luni, iar de astazi are imaginea confirmata oficial printr-un manual de service scapat online. Cel mai nou smartphone semnat Google are tot ceea ce a caracterizat anul 2013 in materie de dotari pe telefoane, numai bateria poate fi putin prea slaba.

Vesti bune pentru Radu Stefan

Fundasul roman Radu Stefan a primit vesti bune din partea medicilor echipei Lazio Roma.

INFOGRAFIE Avem cele mai scumpe credite pentru firme si cele mai ieftine pentru consum

Dobanda medie ceruta de bancile din Romania este cea mai mica din regiune pentru imprumuturi in moneda locala destinate populatiei si cea mai mare pentru companii.

Medicamente mai ieftine pentru demnitari: Punct farmaceutic cu reduceri, redeschis pentru parlamentari

Punctul de eliberare a retetelor medicale pentru demnitari si angajatii Palatului Parlamentului va fi redeschis, acesta urmand sa asigure medicamente de maxima urgenta, reduse cu 10-20% fata de pretul pietei.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )