Libnet.ro
UNICEF

01:06

Pacientii de la ATI COVID Piatra Neamt, transferati la Spitalul mobil de la Letcani

Antena3 Antena3,
Pacientii de la ATI COVID Piatra Neamt, transferati la Spitalul mobil de la Letcani

Pacientii de la sectia ATI a Spitalului din Piatra Neamt sunt transferati in noaptea de sambata spre duminica la Spitalul mobil de la Letcani, judetul Iasi. Opt persoane sunt transferate cu autospeciale ISU din mai multe judete. continuă pe Antena3

Medic ATI, despre colegii ATI COVID din Piatra Neamt: Ambii medici traiesc

Doi medici specialisti in terapie intensiva, Catalin Denciu si Pavel Bors, se aflau la serviciu cand incendiul de la Spitalul Judetean de Urgenta Piatra Neamt. Cei doi au fost afectati de incendiul izbucnit sambata, unde 10 pacienti bolnavi de COVID si-au pierdut viata, arsi de vii.

Imagini cutremuratoare! Cum arata sectia ATI COVID a Spitalului Judetean Piatra Neamt dupa ce a luat foc

10 persoane au murit in urma unui incendiu la sectia ATI COVID a Spitalului Judetean de Urgenta Piatra Neamt. Medicul de garda este in stare grava si va fi transferat la Iasi. Un alt medic este ranit si alte doua asistente care erau pe tura.

Incendiu la Spitalul Judetean Piatra-Neamt: Pacientii cu COVID-19 afectati in urma incendiului vor fi transferati la spitalul mobil de la Letcani, judetul Iasi

Managerul Spitalului de Boli Infectioase din Iasi, medicul Carmen Dorobat, a declarat sambata seara ca pacientii COVID-19 care vor fi adusi de la Piatra Neamt, in urma incendiului care s-a produs la Sectia de Terapie Intensiva a spitalului judetean vor fi transferati la spitalul mobil de la Letcani, judetul Iasi.

Incendiu catastrofal la Sectia ATI COVID a Spitalului Judetean de Urgenta Piatra-Neamt. Sapte morti! Un medic ATI a incercat sa ii salveze pe pacienti

Un incendiu a izbucnit, sambata, in sectia ATI COVID Piatra-Neamt in timp ce in sectie se aflau 15 pacienti in stare critica, ventilati mecanic. in sectia ATI a Spitalului COVID erau 15 internati, dintre care au murit initial 7. Ulterior, autoritatile au confirmat 10 decese.

Dr. Monica Pop: Dupa parerea mea, pacientii de la Piatra Neamt nu au murit din cauza incendiului

Tragedia de la Spitalul-suport COVID din Piatra Neamt ridica mari semne de intrebare cu privire la ce s-a intamplat, de fapt, in cele doua saloane in care au murit, conform bilantului provizoriu, 10 pacienti, in urma declansarii unui incendiu.

Zece morti la sectia ATI din Piatra Neamt in urma unui incendiu. Medicul de garda, ranit grav, dupa ce a suferit arsuri, va fi transferat la Bucuresti FOTO VIDEO

Zece oameni au murit sambata seara la Piatra Neam, in urma unui incendiu la sectia ATI a Spitalului Judetean. Alte sapte persoane sunt ranite, printre ele si medicul de garda, care a fost grav ranit cand a incercat sa salveze din foc pacientii intubati si imobilizati la pat .

VIDEO Incendiu la sectia ATI a Spitalului din Piatra Neamt: 10 morti, alte 7 persoane in stare critica Tataru a ajuns la fata locului.

Un incendiu a izbucnit sambata seara la sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Judetean de Urgenta din Piatra Neamt. Pacientii internati pe sectie erau bolnavi Covid-19. Pana la ora 20. 35, erau confirmati 10 pacienti morti, iar alte sapte persoane, inclusiv medicul de garda, sunt in stare critica. Ranitii sunt transferati la Iasi. 41Medicul de la Piatra Neamt ranit in incendiu are arsuri pe 40% din suprafata corpului, e constient - Tataru22. 00 Ministrul Sanatatii a ajuns la Piatra Neamt 21. 43 Medicul ranit in incendiu va fi transferat la Spitalul Floreasca din Bucuresti, cu un avion militar - S-a aruncat in flacari pentru a-i salva21. 38 Parchetul General preia ancheta in cazul incendiului de la Piatra Neamt21. 34 Celula de criza la MAI. Participa si premierul Orban20. 58 Alte 7 persoane in stare critica, printre care si medicul de garda. Victimele vor fi preluate de echipaje medicale pentru transportul la spitalul judetean Iasi20. 35 Numarul deceselor a ajuns la zece.

Pacientii raniti in incendiul de la Spitalul din Piatra Neamt, dusi la Spitalul mobil de la Letcani

Zece persoane au decedat in urma unui incendiu care a izbucnit sambata seara la sectia de Terapie Intensiva din incinta Spitalului Judetean din Piatra Neamt, fiind activat Planul Rosu de.

Nereguli majore la Spitalul Judetean Piatra Neamt, acolo unde au ars pacientii COVID-19, raportate de Autoritatea pentru Calitatea in Sanatate

Spitalulu Judetean Piatra Neamt prezenta o serie de nereguli, in ceea ce priveste siguranta personalului si a personalului. Directorul Unitatii de Standarde din cadrul Autoritatii Nationale de Management al Ca.

Planul rosu la Piatra Neamt. Sectia ATI a spitalului Judetean a luat foc. Cati morti sunt pana acum

A fost instituit planul rosu de interventie la Piatra Neamt. Sectia ATI a spitalului Judetean a luat foc. Sapte persoane au murit, in urma incendiului puternic. Incendiul a izbucnit la sectia ATI a Spitalului Judetean din Piatra Neamt, unde erau ingrijiti pacientii covid. De asemnea, alte doua persoane sunt in stare grava. Mai multe persoane .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )