Libnet.ro
UNICEF

22:15

Palatul Noblesse, monument istoric, sediul unui nou showroom Galeriile Noblesse

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
Palatul Noblesse, monument istoric, sediul unui nou showroom Galeriile Noblesse

Anul acesta, Galeriile Noblesse, lider in amenajarile interioare de lux, se reinterpreteaza prin deschiderea in curand a unui nou concept de showroom exclusivist, Palatul Noblesse, care va fi mai mult decat un spatiu de expunere, reprezentand un veritabil Centru de Arta si Evenimente, unic in Europa de Sud-Est. Noul sediu, a . continuă pe Ceaşca de Cultură

Cinci posibile consecinte economice ale unui nou Razboi Rece

Anexarea peninsulei Crimeea de catre Rusia a adus noi tensiuni intre Rusia, Europa si Statele Unite. Daca in urma cu o luna doar Occidentul parea ca poate aplica sanctiuni Rusiei, recent, si Moscova a inceput sa reactioneze asemanator, publicand o lista neagra a unor oficiali americani care nu mai pot ajunge in Federatia Rusa. Analistii politici considera ca noile tensiuni pot deschide calea unui nou razboi rece intre Est si Vest.

Sportivii dopati ar putea fi prinsi mai usor cu ajutorul unui nou tip de test antidoping

Cercetatorii americani au dezvoltat un nou test antidoping, despre care spun ca este de 1. 000 de ori mai sensibil decat testele curente, anunta BBC. Metoda este ieftina si functioneaza cu echipamentul deja.

Foxes confirma lansarea unui nou single oficial! Afla aici ce piesa a ales artista!

Laureata a unui premiu Grammy, cantareata britanica Foxes continua sa isi promoveze mult anticipatul album de debut, intitulat Glorious, care.

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )