Libnet.ro
UNICEF

22:15

Panama Papers. El e violoncelistul care ar detine cheia averii ascunse a lui Vladimir Putin

Antena3 Antena3,
Panama Papers. El e violoncelistul care ar detine cheia averii ascunse a lui Vladimir Putin

Este prieten cu Vladimir Putin, nasul uneia dintre fiicele sale si violoncelist la teatrul Mariinski. Dar, de 24 de ore, Serghei Roldughin este acuzat ca se afla in centrul unui complex sistem de societati-paravan ale ap. continuă pe Antena3

Panama Papers - Societe Generale detine 979 de firme offshore, inregistrate deMossack Fonseca

Banca franceza Societe Generale se numara printre primele cinci banci care au creat cel mai mare numar de companii offshore prin intermediul cabinetului de avocatura panamez Mossack Fonseca, de la infiintarea acestuia, in 1977, pana in 2015, a informat cotidianul le Monde, potrivit Mediafax.

Ion Sturza, fost premier al Republicii Moldova, in ancheta Panama Papers

Ion Sturza, fost premier al Republicii Moldova, apare in documentele Panama Papers, din care reiese ca ar fi beneficiat de pe urma a doua companii offshore, inregistrate in Insulele Britanice Virgine: Markside Holdings Limited si Chandler Group Holdings, arata jurnalistii Rise din Moldova, citati de Mediafax.

Scandalul Panama Papers a ajuns in Marea Britanie. Cameron, somat sa dea explicatii

Premierul britanic David Cameron a fost somat, marti, sa dea explicatii pe marginea averii familiale, dupa ce numele tatalui sau, Ian Cameron, a aparut pe lista persoanelor vizate de ancheta jurnalistica Panama Papers, care dezvaluie un vast sistem de evaziune fiscala.

Panama Papers, scurgere uriasa de informatii financiare: Romanii care si-au ascuns averile in paradisurile fiscale

O ancheta jurnalistica uriasa, plecata de la cea mai mare scurgere de informatii financiare din toate timpurile, a scos la iveala cum si-au ascuns liderii lumii averile colosale in paradisuri.

Lionel Messi, prima reactie oficiala in scandalul Panama Papers

Panama Papers. intr-un comunicat publicat luni, familia lui Lionel Messi afirma ca societatea sa din Panama nu a avut niciodata fonduri, scrie cotidianul LEquipe. Lionel Messi si familia sa au reactionat, luni, la.

Scandalul Panama Papers. Franta reintroduce Panama pe lista sa neagra a paradisurilor fiscale

Autoritatile franceze au anuntat marti ca vor reintroduce Panama pe lista neagra a paradisurilor fiscale, care permit cetatenilor unor alte state sa evite plata taxelor prin infiintarea unor firme paravan si companii offshore, dupa dezvaluirile aparute in scandalul Panama Papers, transmite Reuters.

Panama Papers. Scurgere masiva de documente: Cum si-au ascuns Putin si alti lideri ai lumii banii in paradisul fiscal din Panama

Panama Papers. Peste 11 milioane de documente ale unei firme de avocatura din Panama, Mossack Fonseca, dezvaluie felul in care lideri ai lumii s-au folosit de paradisuri fiscale pentru a-si ascunde averile.

China, reactie virulenta dupa dezvaluirile Panama Papers. Totul sa fie sters, fara exceptii!

Panama Papers. China a cenzurat in totalitate orice referire la scandalul Panama Papers, amenintand cu pedepse dure in cazul in care se publica vreun material pe acest subiect, menit sa.

Paul Radu, RISE Project: Peste 100 de persoane din Romania, implicate in controversa Panama Papers

Peste 100 de nume din Romania apar in ancheta jurnalistica Panama Papers, care dezvaluie un vast sistem de evaziune fiscala, in care sunt implicati inalti lideri politici, sportivi si miliardari, a declarat jurnalistul de investigatii Paul Radu din cadrul RISE Project, partener media pentru dezvaluirile off-shore-ul din Panama.

Presa: Apropiati ai lui Marine Le Pen, implicati in controversa Panama Papers

Un cerc de apropiati ai presedintei partidului francez de extrema dreapta Frontul National FN), Marine Le Pen, au pus in functiune un sistem offshore sofisticat, potrivit cotidianului cotidianul francez Le Monde, care citeaza documente din ancheta jurnalistica Panama Papers.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3268 seconds )