Libnet.ro
UNICEF

18:30

Pandurii a reusit prima victorie din acest sezon. Pandurii s-a impus cu 2-0, in deplasare, in fata formatiei Gaz Metan Medias

Adevărul Adevărul,
Pandurii a reusit prima victorie din acest sezon. Pandurii s-a impus cu 2-0, in deplasare, in fata formatiei Gaz Metan Medias

Pandurii Targu Jiu a reusit, in aceasta seara, sa obtina prima victorie din acest sezon, in deplasare, impotriva echipei Gaz Metan Medias. continuă pe Adevărul

Pandurii au reusit prima victorie din acest sezon. S-au impus cu 2-0, in deplasare, in fata formatiei Gaz Metan Medias

Pandurii Targu Jiu au reusit, vineri seara, sa obtina prima victorie din acest sezon, in deplasare, impotriva echipei Gaz Metan Medias.

La munte s-a instalat vremea rece. Cea mai scazuta temperatura din acest sezon

La munte s-a instalat vremea rece. Desi calendaristic suntem in luna august, la Varful Omu s-au inregistrat 0 grade celsius, cea mai scazuta temperatura din acest sezon. Vantul a suflat cu putere pe creste, iar.

LIGA I. Prima victorie a sezonului pentru Pandurii, Ceahlaul confirma forma buna

Pandurii Tg. Jiu a obtinut prima victorie din actualul sezon, gorjenii reusind sa se impuna cu 2-0 in deplasare in fata celor de la Gaz Metan Medias, in etapa a 6-a din Liga I. Echipa antrenata de Petre.

Pandurii, la prima victorie in campionat

Pandurii s-a impus in deplasarea de la Medias, 2-0 cu Gaz Metan, gratie golurilor inscrise de Buleica si Matulevicius. Gorjenii au avut nevoie de 6 etape pentru a obtine primul succes in campionat si, practic, sa isi asigure o pauza mai linistita, cauzata de meciurile nationalei, in care Petre Grigoras sa lucreze la reglaje si sa redevina cel mai tare din oras.

Prima victorie pentru Contra in noul sezon de Primera Division

Cosmin Contra a obtinut, vineri seara, prima victorie in actualul sezon de Primera Division pe teren propriu in meciul cu Almeria.

Gaz Metan-Pandurii 0-2. Gorjenii s-au descatusat la Medias si au obtinut prima victorie in acest sezon

Buleica si Matulevicius au marcat cele doua prin care Pandurii a castigat, scor 2-0, meciul din deplasare cu Gaz Metan Medias, din etapa a 6-a a Ligii 1. Aceasta a fost prima victorie a gorjenilor in actuala stagiune.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )