Libnet.ro
UNICEF

18:45

PANDURII - STEAUA LIVE, de la 21.30. VEZI ECHIPELE DE START si tot ce trebuie sa stii despre ...

România Liberă România Liberă,
PANDURII - STEAUA LIVE, de la 21.30. VEZI ECHIPELE DE START si tot ce trebuie sa stii despre ...

Meciul Pandurii Tg. Jiu - Steaua Bucuresti va fi transmis in format Live Text pe romanialibera. ro, incepand cu ora 21. Pandurii - Steaua este cel mai important meci al rundei a 12-a din Liga I. Trei puncte despart cele doua echipe din fruntea clasamentul intern, inainte de meciul din etapa a douasprezecea a Ligii I. Un succes al elevilor lui Reghecampf ar mari diferenta din clasament fata CFR, Dinamo, Rapid si Astra. Chiar si o remiza avantajeaza Steaua, in conditiile in care ramane . continuă pe România Liberă

PANDURII - STEAUA LIVE, de la 21.30. VEZI ECHIPELE PROBABILE si tot ce trebuie sa stii ...

Meciul Pandurii Tg. Jiu - Steaua Bucuresti va fi transmis in format Live Text pe romanialibera. ro, incepand cu ora 21. Pandurii - Steaua este cel mai important meci al rundei a 12-a din Liga I. Trei puncte despart cele doua echipe din fruntea clasamentul intern, inainte de meciul din etapa a douasprezecea a Ligii I. Un succes al elevilor lui Reghecampf ar mari diferenta din clasament fata CFR, Dinamo, Rapid si Astra. Chiar si o remiza avantajeaza Steaua, in conditiile in care ramane .

PANDURII - STEAUA LIVE 0 - 0. Tanase incearca o foarfeca dar rateaza.

LIVE TEXT STEAUA - PANDURII 0 - 0Minutul 73: Corner pentru SteauaMinutul 72: Schimbare la Pandurii. Iese Maxim, intra Karim BoutadjineMinutul 72: Nikolic ramas in fata portii dar nu apuca sa suteze pentru ca este blocatMinutul 70: Tanase incearca o foarfeca dar mingea este respinsa de apararea pandurilor Minutul 69: Nikolic suteaza in peluza din afara careului dupa o lovitura libera Minutul 68: Adi Popa a incercat sa combine cu Rusescu dar Viera intercepteaza Minutul 66: Voiculet incearca un .

PANDURII - STEAUA LIVE 0 - 0. EXCELENT ATAC AL LUI MAXIM, a lasat apararea Stelei cu GURA ...

LIVE TEXT STEAUA - PANDURII 0 - 0 Minutul 29: MAXIM SUTEAZA DUPA CE TRECE SUPERB DE APARAREA STELEI. MINGEA RESPINSA DE TATARUSANUMinutul 26: Radut incearca un sut de la marginea careului dar mingea ajunge usor in bratele lui TatarusanuMinutul 24: Grigoras avanseaza periculos si incearca o centrare la Matulevicius dar nu ii reuseste pasaMinutul 23: Maxim, fault la Bourceanu in apropierea careului jucatorilor din GhenceaMinutul 22: Ros-albastrii nu reusesc deloc sa treaca de apararea celor de .

Duel pentru primul loc intre Pandurii si Steaua LIVE pe Onlinesport.ro de la 21:30

Cele mai bune echipe de pana acum ale campionatului, Pandurii si Steaua, se intalnesc, duminica seara, LIVE pe Onlinesport. ro in derby-ul care decide soarta primului loc in Liga 1.

LIVE TEXT Pandurii - Steaua 0-0

Peste 10. 000 de suporteri sunt prezenti pe Stadionul Municipal din Targu Jiu, pentru a urmari meciul derbi Pandurii-Steaua. Organizatorii au pregatit la inceputul meciului un frumos spectscol de confeti. Atmosfera este deosebit de frumoasa la meciul care poate decide relansarea campionatului.

PANDURII - STEAUA. Reghecampf: Meciul cu Pandurii ne poate duce spre titlul 24.

Antrenorul echipei Steaua, Laurentiu Reghecampf, a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca o victorie in partida cu Pandurii Targu Jiu, contand pentru etapa a XII-a a Ligii I, i-ar putea apropia pe ros-albastri de titlul cu numarul 24, potrivit Mediafax. Este un meci foarte greu, un meci foarte important pentru noi, un meci care pe noi ne poate duce spre titlul 24. Daca vom reusi sa castigam acest meci, vom avea 15 puncte fata de CFR. Depinde de ceea ce fac si celelalte echipe, dar .

ştiri din Sport

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )