Libnet.ro
UNICEF

17:45

Papa Francisc isi suspenda aparitiile in public de teama coronavirusului

Hotnews Hotnews,
 Papa Francisc isi suspenda aparitiile in public de teama coronavirusului

Papa Francisc va vorbi duminica in fata pelerinilor de la Roma prin intermediul unei legaturi video, a anuntat Vaticanul. Reprezentantii Suveranului Pontif si-au exprimat ingrijorarea fata de pericolul raspandirii infectiilor cu noul coronavirus. continuă pe Hotnews

Papa Francisc isi suspenda aparitiile in public

Papa Francisc isi suspenda aparitiile in public de teama coronavirusului, astfel ca el nu va aparea la slujba de duminica de la Vatican, dar va lua legatura cu credinciosii prin intermediul unei legaturi video, anunta Vaticanul.

Papa Francisc isi anuleaza aparitiile publice din cauza noului coronavirus. Suveranul Pontif se va adresa credinciosilor prin intermediul unei legaturi video

Vaticanul a anuntat ca Papa Francisc le va vorbi credinciosilor, duminica, prin intermediul unei legaturi video. Masura a fost luata din cauza epidemiei de coronavirus, relateaza Agerpres. Papa.

Coronavirus - Papa Francisc va rosti duminica rugaciunea Angelus din biblioteca Palatului apostolic si nu de la fereastra din Piata Sfantul Petru

Papa Francisc va spune duminica, 8 martie, din biblioteca sa, traditionala rugaciune Angelus, nu de la fereastra din Piata Sfantul Petru, asa cum obisnuia, a anuntat Vaticanul, care vrea astfel sa evite riscurile raspandirii coronavirusului.

Papa Francisc, testat negativ pentru coronavirus

Papa Francisc a fost testat negativ pentru coronavirus, informeaza presa din Italia. Suveranul Pontif si-a anulat pentru prima data de la alegerea sa la conducerea Bisericii Catolice participarea la o traditionala reculegere spirituala, organizata alaturi de alti prelati din Curia in Ariccia, la sud de Roma.

Multi romani au cerut banii inapoi pe vacante de teama coronavirusului. Care sunt noile destinatii si cum pot fi anulate sejururile fara niciun cost

Multi romani care isi rezervasera deja vacantele au cerut operatorilor de turism banii inapoi, optand pentru alte destinatii ferite de epidemie.

Prefectura Ialomita: 106 persoane, izolate la domiciliu de teama coronavirusului

De teama cornavirusului, in judetul Ialomita 106 persoane sunt izolate la domiciliu. Conform Prefecturii, nicio persoana nu se afli in prezent in carantina.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )