Libnet.ro
UNICEF

01:06

Papa Francisc, in vizita in Bosnia-Hertegovina

România Liberă România Liberă,
Papa Francisc, in vizita in Bosnia-Hertegovina

Papa Francisc a sosit, sambata dimineata, la Sarajevo, intr-o vizita catalogata drept un semn al pacii, la 20 de ani de la incheierea razboiului civil in Bosnia-Hertegovina. continuă pe România Liberă

Papa Francisc, in vizita in Bosnia-Hertegovina

Papa Francisc a sosit sambata la Sarajevo, intr-o vizita catalogata drept un semn al pacii, la 20 de ani de la incheierea razboiului civil in Bosnia-Hertegovina, unde a salutat progresele inregistrate de tara in ultimii ani.

Papa Francisc se afla intr-o vizita oficiala la Sarajevo, iar sosirea sa este considerata un semn al pacii: in lume au aparut numeroase conflicte armate care conduc la un fel de al treilea razboi mondial (VIDEO)

Papa Francisc se afla intr-o vizita oficiala in Bosnia-Hertegovina, iar sosirea Suveranului Pontif la Sarajevo este considerata un semn al pacii, la 20 de ani de la incheierea razboiului civil, informeaza B1.

Papa Francisc a indemnat comunitatile din Bosnia-Hertegovina sa lucreze pentru pace

Papa Francisc a indemnat musulmanii, catolicii si crestin-ortodocsii din Bosnia-Hertegovina sa depaseasca barbaria razboiului si sa coopereze pentru un viitor al pacii, in cursul slujbei oficiate la Sarajevo.

SARAJEVO: Zeci de mii de oameni au luat parte la slujba oficiata de Papa Francisc

Zeci de mii de oameni au luat parte la slujba oficiata de Papa Francisc pe un stadion din Sarajevo. Cardinalul catolic Vinko Puljici a indemnat credinciosii tuturor cultelor din Bosnia-Hertegovina sa aiba inimile deschise la mesajul Papei.

Papa Francisc va efectua sambata o vizita in Sarajevo

Papa Francisc va efectua sambata o vizita in Sarajevo unde va fi intampinat de 100. 000 de persoane. Aceasta vizita va fi o provocare pentru Bosnia din punct de vedere al securitatii intrucat in ultimii ani.

Presedintele Rusiei se va intalni cu Papa Francisc si cu presedintele Italiei, saptamana viitoare

Presedintele rus Vladimir Putin va fi primit la 10 iunie la Vatican de Papa Francisc, pentru a doua oara de la alegerea Suveranului Pontif, a indicat joi purtatorul de cuvant al Vaticanului, citat de AFP.

Papa Francisc il va primi la Vatican pe presedintele Rusiei, Vladimir Putin

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, se va intalni saptamana viitoare, la Vatican, cu Papa Francisc, transmite AP. intrevederea dintre cei doi lideri se va desfasura in dupa-amiaza zilei de 10 iunie, potrivit p.

Vladimir Putin va fi primit de Papa Francisc pe 10 iunie

Vladimir Putin va fi primit pe 10 iunie de Papa Francisc, pentru a doua oara de la alegerea Suveranului Pontif, transmite AFP, citata de Agerpres. Presedintele Putin se va deplasa la Vatican pentru a se intalni.

Papa Francisc saluta demnitatea familiilor afectate de saracie: Ele salveaza umanitatea de barbarie

Papa Francisc a adus un omagiu miercuri familiilor sarace care reusesc sa ramana unite in situatii de mare saracie si salveaza umanitatea de barbarie, relateaza AFP. in cursul audientei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )