Libnet.ro
UNICEF

16:00

Paradoxul vinurilor romanesti: cel mai bun rezultat net, in ciuda unor afaceri mai mici in 2019

Adevărul Adevărul,
Paradoxul vinurilor romanesti: cel mai bun rezultat net, in ciuda unor afaceri mai mici in 2019

Piata locala a vinului a insumat aproximativ 1,8 miliarde lei in 2019, scaderea fiind de 11,4% fata de 2018, iar in 2020 trendul va continua, pana la o cifra de afaceri de aproximativ 1,7 miliarde lei, potrivit estimarilor specialistilor KeysFin. Desi afacerile au scazut, rezultatul net din 2019 a fost de 87,4 milioane lei, de aproape 10 ori mai mare fata de cel din 2018 si, totodata, cel mai bun rezultat din ultimii 10 ani. continuă pe Adevărul

Paradoxul vinurilor romanesti: cifra de afaceri mai mica in 2019, dar cel mai bun rezultat net din ultimii 10 ani

Piata locala a vinului a insumat aproximativ 1,8 miliarde lei in 2019, scaderea fiind de 11,4% fata de 2018, iar in 2020 trendul va continua, pana la o cifra de afaceri de aproximativ 1,7 miliarde lei, potrivit estimarilor specialistilor KeysFin.

Robert Lewandowski, desemnat cel mai bun fotbalist al anului 2020

Atacantul polonez Robert Lewandowski, vedeta echipei Bayern Munchen, a fost desemnat cel mai bun fot.

Digisport: Noi, africanii, nici nu existam! Reactia lui Samuel Etoo dupa ce France Football a ales cel mai bun 11 din istorie

Samuel Etoo a avut o reactie de frustrare dupa ce revista France Football a anuntat cel mai bun 11 din toate timpurile. Din Ballon dOr Dream Team nu lipsesc nume precum Pele, Maradona, Messi sau Cristiano Ronaldo, dar niciun jucator african nu figureaza printre superstarurile celei mai bune echipe din istorie.

FIFA The Best: Robert Lewandowski, cel mai bun jucator Cum arata echipa anului

Polonezul Robert Lewandowski Bayern Munchen) a castigat a castigat trofeul FIFA The Best, el fiind recompensat in cadrul unei ceremonii care s-a desfasurat online, joi seara, din cauza pandemiei de coronavirus.

Lewandowski, cel mai bun jucator din 2020 la Premiile FIFA

Atacantul polonez Robert Lewandowski a primit, joi seara, trofeul FIFA The Best in cadrul unei ceremonii care a avut loc online din cauza pandemiei de coronavirus.

FOTO Reactia lui Cristiano Ronaldo dupa ce Robert Lewandowski a fost ales cel mai bun jucator al lui 2020 a devenit virala

Nu a fost o surpriza pentru nimeni ca Robert Lewandowski a fost ales cel mai bun jucator al lui 2020, dar cu toate acestea unele reactii la aflarea deciziei au fost motiv de discutii pe retele sociale. Cristiano Ronaldo a tinut din nou prim-planul.

Preturile pentru vaccinul anti-covid-19, publicate din greseala. Cel mai scump e al lui Bill Gates

Care sunt preturile pentru vaccinul anti-COVID-19? Lista a fost publicata din greseala, iar cel mai scump se pare ca a fost evaluat a fi cel al lui Bill Gates. Cat trebuie sa scoata din buzunar Uniunea Europeana pentru fiecare doza in parte? Preturi vaccin anti-COVID-19 Un oficial din guvernul Belgiei a publicat din greseala tabelul .

Ce trebuie sa mananci dimineata pentru a slabi in cel mai scurt timp. Toti putem face asta

Proteinele sunt un nutrient cheie pentru pierderea in greutate. De fapt, adaugarea mai multor proteine in dieta dvs. este cel mai simplu si mai eficient mod de a slabi. Studiile arata ca proteinele va pot ajuta sa va reduceti apetitul si sa va impiedicati sa mancati in exces. Prin urmare, a va incepe ziua cu .

Japonia se confrunta cu cel mai grav focar de gripa aviara din istorie. Peste 3 milioane de pasari au fost deja sacrificate

Japonia se confrunta cu cel mai grav focar de gripa aviara din istorie, peste 3 milioane de pasari fiind deja sacrificate, relateaza Reuters. Cel mai grav focar de gripa aviara din istoria.

Cine este cel mai valoros fotbalist din Liga 1. Transfermarkt a actualizat cotele de piata

Transfermarkt, site-ul de specialitate care se ocupa de evaluarea cotelorde piata ale fotbalistilor profesionisti din intreaga lume, a actualizat datele pentru jucatorii din Liga 1. Cel mai valoros este.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )