Libnet.ro
UNICEF

12:00

Parchetul General, despre interventia in forta a jandarmilor in Piata Victoriei: Ce substante au fost folosite impotriva protestatarilor(VIDEO)

B1 B1,
Parchetul General, despre interventia in forta a jandarmilor in Piata Victoriei: Ce substante au fost folosite impotriva protestatarilor(VIDEO)

Parchetul General a facut joi o serie de precizari cu privire la munitia pe care au folosit-o jandarmii la intervetia in forta de la protestul de pe 10 august. Astfel, in cursul zilei de joi, procurorii. continuă pe B1

Jandarmii si-au incalcat propriul ghid in timpul interventiei in forta din Piata Victoriei(VIDEO)

Jandarmii au incalcat procedurile la protestele diaspora din Piata Victoriei. O dovedeste ghidul de interventie profesionala al Ministerului de Interne, destinat exclusiv personalului Jandarmeriei Romane.

Laurentiu Cazan, comandantul actiunii jandarmilor in Piata Victoriei: imi asum tot ceea s-a intamplat in Piata

Maiorul Laurentiu Cazan, comandantul actiunii jandarmilor in Piata Victoriei, la protestul diasporei, a declarat la TVR ca isi asuma tot ceea s-a intamplat. Totodata, el si-a cerut scuze fata de manifestantii pasnici care au avut de suferit in urma interventiei in forta. intrebat daca s-a gandit la demisie, Cazan a raspuns: Sunt aspecte care tin de mine. Ma gandesc la toate variantele.

Laurentiu Cazan, comandantul actiunii jandarmilor in Piata Victoriei: imi asum tot ceea ce s-a intamplat in Piata

Maiorul Laurentiu Cazan, comandantul actiunii jandarmilor in Piata Victoriei, la protestul diasporei, a declarat la TVR ca isi asuma tot ceea s-a intamplat. Totodata, el si-a cerut scuze fata de manifestantii pasnici care au avut de suferit in urma interventiei in forta. intrebat daca s-a gandit la demisie, Cazan a raspuns: Sunt aspecte care tin de mine. Ma gandesc la toate variantele.

Carmen Dan, dupa interventia Jandarmeriei in Piata Victoriei: Nu am ce sa-mi reprosez. Am facut ce trebuia sa faca un ministru responsabil.

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat ca nu are ce sa isi reproseze dupa incidentele violente de la protestele de vineri, cand Jandarmeria a intervenit in mod abuziv pentru dispersarea protestatarilor din Piata Victoriei, noteaza Hotnews. ro .

Chirica: Dragnea a scufundat PSD. Bataia jandarmilor din Piata Victoriei remonteaza teoria ca PSD e succesorul de drept al fostului partid comunist

Primarul PSD al Iasiului, Mihai Chirica, a vorbit marti despre actiunea violenta a Jandarmeriei din Piata Victoriei si despre reactia social-democratilor, spunand ca Romania se afla in cea mai penibila situatie din 1992 pana in prezent, protestul de vineri confirmand teoria ca PSD este succesorul de drept al fostului partid comunist. Acesta a adaugat ca Liviu Dragnea a scufundat deja partidul si ca cererile de demisie sunt tardive.

Parchetul General anunta ca in dosarul violentelor din Piata Victoriei au fost depuse 206 plangeri, fiind facute 81 de audieri

Numarul plangerilor in dosarul violentelor de la protestul din 10 august din Piata Victoriei a ajuns la 206, iar pana acum au fost facute 81 de audieri, a anuntat miercuri seara Parchetul inaltei Curti de Casatie si Justitie.

Jandarmeria, precizari despre gazele lacrimogene din Piata Victoriei

Gazele iritant lacrimogene folosite de Jandarmeria Romana in diferite dispozitive sunt achizitionate exclusiv de la producatori autorizati si certificati conform legii, iar aceste substante sunt folosite de.

Parchetul General anunta, OFICIAL, ca a preluat ancheta privind violentele de la protest: De ce s-a luat aceasta decizie

Parchetul General a anuntat oficial ca a preluat ancheta privind interventia in forta a jandarmilor la protestul din 10 august. intr-un comunicat de presa transmis marti, reprezentantii institutiei.

Si unul dintre cele mai cunoscute soft-uri de face recognition indica faptul ca barbatul n alb care ar fi coordonat interventia brutala a jandarmilor n Piata Victoriei este seful Brigazii Speciale

Unul dintre cele mai cunoscute soft-uri de recunoastere faciala, Face API de la Microsoft, indica cu probabilitate de aproape 60% ca barbatul in alb care ar fi coordonat interventia de vineri a jandarmilor este aceeasi persoana cu colonelul Catalin-Razvan Paraschiv, comandantul Brigazii Speciale de Interventie Vlad Tepes. Asemanarea a fost semnalata de un cititor HotNews. ro. Soft-urile de recunoastere faciala sunt utilizate de tot mai multe institutii de peste tot din lume si primesc mereu imbunatatiri.

Laurentiu Cazan, comandantul actiunii jandarmilor n Piata Victoriei: Au fost sute de persoane violente. De data asta, oamenii nu s-au delimitat de ele /mi asum tot ceea s-a ntmplat.mi cer scuze fata de cei care au avut de suferit gratuit

Maiorul Laurentiu Cazan, comandantul actiunii jandarmilor in Piata Victoriei, la protestul de vinerea trecuta, a declarat, la TVR, ca in zona au fost sute de persoane violente, care actionau in planurile doi-trei, iar de aceasta data oamenii veniti la protest nu s-au delimitat de ele. Cazan si-a cerut scuze fata de manifestantii pasnici care au avut de suferit in urma interventiei in forta a jandarmilor. imi asum tot ceea s-a intamplat in Piata . )imi cer scuze fata de toti care au suferit gratuit pe timpul interventiei noastre, a spus el.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )