Libnet.ro
UNICEF

23:30

Parchetul General a preluat cazul fetitei rapite si ucise in Dambovita

B1 B1,
Parchetul General a preluat cazul fetitei rapite si ucise in Dambovita

Parchetul General a preluat de la Parchetul de pe langa Tribunalul Dambovita dosarul fetitei rapite si ucise la Gura Sutii, in care principalul suspect este un cetatean olandez, potrivit unui comunicat de. continuă pe B1

Parchetul General preia cazul privind uciderea fetei de 11 ani din Gura Sutii

Parchetul General a anuntat, luni, ca a preluat cazul fetei de 11 ani din Gura Sutii disparuta vineri dupa ce a plecat de la scoala si gasita duminica moarta pe un camp din apropierea.

UPDATE. Politia anunta ca are un suspect principal in cazul fetitei decedate din Dambovita

Inspectoratul de Politie Judetean IPJ) Dambovita a anuntat, intr-o conferinta de presa, ca exista u.

Tragedia din Dambovita. Olandezul, pus oficial sub acuzare in cazul minorei rapite si ucise

Olandezul, principalul suspect in cazul Adrianei, fetita din Dambovita ucisa,a fost pus oficial sub acuzare dupa ce a fost identificat drept principalul suspect in omorul minorei. Barbatul este acuzat de.

Parchetul General anunta ca a preluat ancheta in cazul uciderii fetitei de 11 ani din Dambovita

Parchetul General anunta ca a preluat ancheta in cazul uciderii fetitei de 11 ani din Dambovita, dosar in care a fost inceputa urmarirea penala pentru lipsire de libertate in mod ilegal, agresiune sexuala si omor calificat, fara a face precizari legate de cetateanul olandez suspect in acest caz.

Detalii noi in cazul fetitei ucise in Dambovita. Prima imagine cu cetateanul olandez suspectat ca a omorat-o

Noi detalii in cazul fetitei de 11 ani ucise in Dambovita, vineri dupa-amiaza, in drumul de la scoala spre casa. Prima imagine cu cetateanul olandez suspectat ca a omorat-o. Ce a spus barbatul imediat dupa ce a scapat de copila? UPDATE: Cetateanul olandez suspect de uciderea fetitei din Dambovita este urmarit penal pentru lipsire de .

Cazul Dambovita. Ambasada Olandei, prima reactie in cazul fetitei ucise

Ambasada Olandei are prima reactie in cazul fetitei ucise din Dambovita. Oficialii olandezi din tara.

Specialist criminolog, despre cazul fetitei ucise in Dambovita: Avem de-a face cu cel putin doua ipoteze

Dan Antonescu, fost sef al Serviciului Omoruri, a vorbit la Antena 3 despre cazul fetitei din Dambovita care ar fi fost ucisa de un pedofil olandez. Avem de-a face cu cel putin doua ipoteze. A ales la inta.

Specialistul criminolog Dan Antonescu, despre cazul fetitei ucise in Dambovita: Avem de-a face cu cel putin doua ipoteze

Dan Antonescu, fost sef al Serviciului Omoruri, a vorbit la Antena 3 despre cazul fetitei din Dambovita care ar fi fost ucisa de un pedofil olandez. Avem de-a face cu cel putin doua ipoteze. A ales la inta.

Dezvaluiri in cazul fetitei ucise. Principalul suspect in acest caz a parasit tara!

Inspectoratul de Politie Judetean Dambovita a anuntat, intr-o conferinta de presa, ca exista un suspect principal, un cetatean strain, in cazul fetitei de 11 ani din comuna Gura Sutii, disparuta.

Parchetul General a trimis in judecata un dosar de inselaciune privind inducerea in eroare a Casei Nationale de Pensii prin documente medicale false

Procurorii de la Parchetul General au finalizat un dosar in care un inculpat este trimis in judecata pentru ca, in 2011, a indus in eroare Casa Nationala de Pensii Publice rin prezentarea unei decizii medicale de.

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )