Libnet.ro
UNICEF

21:31

Pariati pe CFR Cluj - FCSB

Online Sport Online Sport,
Pariati pe CFR Cluj - FCSB

Vedeti in aceasta pagina cotele meciului CFR Cluj - FCSB, derby-ului pentru titlu in acest sezon in Liga 1. continuă pe Online Sport

CFR Cluj - FCSB 1-1. Gnohere egaleaza in prelungiri

Am transmis live text in aceasta pagina meciul CFR Cluj - FCSB din etapa a 2-a a playoff-ului in Liga 1 Betano.

CFR CLUJ - FCSB ONLINE LIVE STREAM - VIDEO LIGA 1

CFR CLUJ - FCSB ONLINE LIVE STREAM - VIDEO LIGA 1 CFR Cluj, locul 1, si FCSB, locul 2, se intalnesc duminica, de la ora 20:45, in derby-ul play-off-ului Ligii 1. Totodata, duelul din Gruia dintre echipele lui.

S-a anuntat arbitrul derby-ului CFR Cluj FCSB

Comisia Centrala a Arbitrilor a anuntat, sambata, numele cavalerului fluierului care va oficia la centru in derby-ul campionatului dintre CFR Cluj FCSB, meci programat duminica seara de la ora 20:45.

Echipele de start la CFR Cluj si FCSB

Vedeti mai jos care sunt echipele de start aliniate de Dan Petrescu si Nicolae Dica la derby-ul campionatului, CFR Cluj FCSB.

Liga 1, play-off: CFR Cluj vs FCSB 1-1/ Gnohere a egalat in prelungiri - Echipa lui Dica ramane la doua puncte distanta de lider

CFR Cluj si FCSB, principalele favorite la castigarea titlului, au terminat la egalitate, scor 1-1, in a doua etapa a play-off-ului Ligii 1. Pentru a treia oara consecutiv, CFR a condus-o pe FCSB, dar a fost nevoita sa se multumeasca doar cu o remiza. Ardelenii au deschis scorul prin Culio 38'), din penalty, si au pastrat avantajul pe tabela pana in minutul 90. Gnohere a salvat un punct nesperat pentru ros-albastri in prelungiri, iar echipa lui Nicolae Dica se mentine la doua puncte in spatele liderului.

Avancronica meciului CFR Cluj FCSB

Cel mai asteptat meci din Liga 1 se disputa, duminica seara de la 20:45, in Gruia, unde primele doua clasate lupta pentru titlu.

Se ascut sabiile inaintea derby-ului dintre CFR Cluj si FCSB. Dan Petrescu, inamicul numarul unu pentru ros-albastri

Stelist de mic, idol al galeriei ros-albastre, Dan Petrescu este vazut acum ca inamicul public numarul unu de conducerea FCSB-ului. Partida dintre CFR si FCSb are loc in aceasta seara, de la ora 20.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 21:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1974 seconds )