Libnet.ro
UNICEF

19:00

CFR Cluj - FCSB 1-1. Gnohere egaleaza in prelungiri

Online Sport Online Sport,
CFR Cluj - FCSB 1-1. Gnohere egaleaza in prelungiri

Am transmis live text in aceasta pagina meciul CFR Cluj - FCSB din etapa a 2-a a playoff-ului in Liga 1 Betano. continuă pe Online Sport

CFR CLUJ - FCSB ONLINE LIVE STREAM - VIDEO LIGA 1

CFR CLUJ - FCSB ONLINE LIVE STREAM - VIDEO LIGA 1 CFR Cluj, locul 1, si FCSB, locul 2, se intalnesc duminica, de la ora 20:45, in derby-ul play-off-ului Ligii 1. Totodata, duelul din Gruia dintre echipele lui.

Pariati pe CFR Cluj - FCSB

Vedeti in aceasta pagina cotele meciului CFR Cluj - FCSB, derby-ului pentru titlu in acest sezon in Liga 1.

S-a anuntat arbitrul derby-ului CFR Cluj FCSB

Comisia Centrala a Arbitrilor a anuntat, sambata, numele cavalerului fluierului care va oficia la centru in derby-ul campionatului dintre CFR Cluj FCSB, meci programat duminica seara de la ora 20:45.

Liga 1, play-off: CFR Cluj vs FCSB 1-1/ Gnohere a egalat in prelungiri - Echipa lui Dica ramane la doua puncte distanta de lider

CFR Cluj si FCSB, principalele favorite la castigarea titlului, au terminat la egalitate, scor 1-1, in a doua etapa a play-off-ului Ligii 1. Pentru a treia oara consecutiv, CFR a condus-o pe FCSB, dar a fost nevoita sa se multumeasca doar cu o remiza. Ardelenii au deschis scorul prin Culio 38'), din penalty, si au pastrat avantajul pe tabela pana in minutul 90. Gnohere a salvat un punct nesperat pentru ros-albastri in prelungiri, iar echipa lui Nicolae Dica se mentine la doua puncte in spatele liderului.

Echipele de start la CFR Cluj si FCSB

Vedeti mai jos care sunt echipele de start aliniate de Dan Petrescu si Nicolae Dica la derby-ul campionatului, CFR Cluj FCSB.

Avancronica meciului CFR Cluj FCSB

Cel mai asteptat meci din Liga 1 se disputa, duminica seara de la 20:45, in Gruia, unde primele doua clasate lupta pentru titlu.

Se ascut sabiile inaintea derby-ului dintre CFR Cluj si FCSB. Dan Petrescu, inamicul numarul unu pentru ros-albastri

Stelist de mic, idol al galeriei ros-albastre, Dan Petrescu este vazut acum ca inamicul public numarul unu de conducerea FCSB-ului. Partida dintre CFR si FCSb are loc in aceasta seara, de la ora 20.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )