Libnet.ro
UNICEF

22:30

Parintii lui Serban Huidu, victimele unei agresiuni.Tatal a fost internat in stare grava

Hotnews Hotnews,
 Parintii lui Serban Huidu, victimele unei agresiuni.Tatal a fost internat in stare grava

Parintii lui Serban Huidu au fost internati, luni, la Spitalul de Urgenta Bagdasar-Arseni din Capitala, dupa ce au fost agresati in resturantul propriu de un barbat, tatal jurnalistului avand mai multe plagi taiate la fata, la coloana cervicala si la o mana, iar mama fiind tratata ambulatoriu, anunta Mediafax. continuă pe Hotnews

Familia lui Serban Huidu, urmarita de GHINION.Tatal acestuia a ajuns MUTILAT la spital.

Parintii lui Serban Huidu au fost victimele unei agresiuni. Tatal acestuia a fost internat cu rani grave la fata, la coloana cervicala si la o mana, la Spitalul de Urgenta Bagdasar-Arseni din Capitala. Mama jurnalistului a ajuns si ea la spital, insa a fost tratata in ambulatoriu, informeaza Mediafax. Starea lui era grava, mai ales ca avea hemoragie puternica. A fost operat. Acum este stabil, va mai ramane internat probabil doua-trei zile, a declarat Anda Mihai, medic chirurgie plastica la .

Parintii lui Serban Huidu, atacati de un scandalagiu

Parintii lui Serban Huidu au fost taiati pe fata de un barbat. Sotii Huidu au o terasa in sectorul 4 din Capitala. Aseara, au fost atacati de un client nemultumit care n-a vrut sa achite nota de plata.

BLESTEM pentru familia Huidu.Tatal lui Serban a ajuns MUTILAT la spital.

UPDATE Politia anunta ca agresorul lui Florin Huidu, tatal lui Serban, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile. --- Parintii lui Serban Huidu au fost victimele unei agresiuni. Tatal acestuia a fost internat cu rani grave la fata, la coloana cervicala si la o mana, la Spitalul de Urgenta Bagdasar-Arseni din Capitala. Mama jurnalistului a ajuns si ea la spital, insa a fost tratata in ambulatoriu, informeaza Mediafax. Starea lui era grava, mai ales ca avea hemoragie puternica. A fost .

Tatal lui Serban Huidu, internat la Spitalul Bagdasar-Arseni, dupa ce a fost agresat de un client al restaurantului pe care il detine

Tatal lui Serban Huidu a ajuns la Spitalul Bagdasar-Arseni in urma unei altercatii in care a fost implicat luni in sectorul 4 al Capitalei, in jurul orei 16.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )