Libnet.ro
UNICEF

06:30

Paris. intrevedere intre John Kerry si Serghei Lavrov privind Siria.

România Liberă România Liberă,
Paris. intrevedere intre John Kerry si Serghei Lavrov privind Siria.

John Kerry are luni, la Paris, o intrevedere-cheie cu ministrul rus de externe Serghei Lavrov, pentru pregatirea conferintei internationale pentru pace privind Siria, Geneva-2, care ar urma sa aiba loc la 22 ianuarie. Seful diplomatiei americane va avea mai intai o intrevedere cu usile inchise cu Lavrov, iar apoi cu reprezentantul special al Organizatiei Natiunilor Unite pentru Siria, Lakhdar Brahimi, conform Mediafax. Rusia este principalul aliat al regimului Bashar al-Assad. Problema . continuă pe România Liberă

John Kerry si Serghei Lavrov cer o incetare a focului in Siria inaintea conferintei de pace din Elvetia

Statele Unite si Rusia au facut apel, luni, la o incetare a focului limitata in Siria, inaintea conferintei de pace din Elvetia, care va incepe pe 22 ianuarie, informeaza AFP, citata de Mediafax. Cu.

John Kerry merge la Vatican pentru a discuta situatia din Orientul Mijlociu

Secretarul de Stat american John Kerry va merge, marti, la Vatican, pentur a se intalni cu inalti responsabili pentru a discuta procesul de pace din orientul Mijlociu, inainte de vizita Papei, programata pentru.

Mihai Gadea si Adrian Ursu au trimis o scrisoare deschisa pentru Barack Obama si John Kerry, care a strans peste 45.000 de semnaturi

Realizatorii Antena 3 Mihai Gadea si Adrian Ursu au trimis joi o scrisoare deschisa adresata presedintelui american Barack Obama si secretarului de stat american John Kerry, care a fost publicata si pe site-ul petitieonline. com, unde a strans pana in prezent peste 45. 000 de semnaturi. In textul scrisorii, cei doi afirma ca Romania a intrat in ultimii 9 ani pe o panta periculoasa, deviind de la cursul democratic autentic spre care nazuia si ca Traian Basescu si-a construit un regim propriu, cu manifestari despotice periculoase.

Kerry si Lavrov au batut palma pentru un pact de incetare a focului in Siria

Secretarul de Stat american, John Kerry, a declarat, luni, ca a discutat cu omologul sau rus, Serghei Lavrov, posibilitatea unei incetari organizate a focului in Siria, dupa intalnirea pe care cei doi lideri au.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )