Libnet.ro
UNICEF

01:05

Parlamentarii PNL, convocati de Crin Antonescu in sedinta la ora 18:00

Hotnews Hotnews,
 Parlamentarii PNL, convocati de Crin Antonescu in sedinta la ora 18:00

Surse liberale au declarat pentru Hotnews. ro ca deputatii si senatorii PNL au fost convocati de Crin Antonescu intr-o sedinta de urgenta la ora 18:00. Intalnirea are loc in contextul in care Crin Antonescu a anuntat luni intr-o conferinta de presa ca personal nu sustine in Parlament proiectul Rosia Montana. Antonescu a precizat ca nu s-a consultat cu premierul Victor Ponta in privinta deciziei. HotNews. ro va tine la curent cu evolutiile din PNL. continuă pe Hotnews

UPDATE Crin Antonescu, dupa sedinta grupurilor parlamentare ale PNL: Parlamentarii liberali vor vota impotriva proiectului Rosia Montana

Deputatii si senatorii PNL vor vota impotriva proiectului privind exploatarea miniera de la Rosia Montana, a anuntat luni seara Crin Antonescu, dupa o sedinta a grupurilor parlamentare ale liberalilor.

Parlamentarii PNL, sedinta de urgenta cu Crin Antonescu la ora 18.00.

Seful PNL, Crin Antonescu, i-a convocat pe parlamentarii liberali la o sedinta de urgenta la ora 18. 00, transmite Hotnews, citand surse din partid. Intalnirea are loc in contextul in care presedintele Senatului a anuntat ca, personal, nu va sustine in Parlament proiectul de exploatare de la Rosia Montana. Citeste si Crin Antonescu, declaratii despre Rosia Montana: Cred ca proiectul trebuie respins.

Conferinta de presa sustinuta de presedintele PNL, Crin Antonescu, la ora 12,30

Presedintele PNL, Crin Antonescu, va sustine luni, la ora 12,30, o conferinta de presa la sediul central din Bd. Aviatorilor nr. 86, anunta Biroul de presa al partidului, citat de Agerpres.

Crin Antonescu felicita protestatarii: E un semn sanatos de civism

Crin Antonescu a fost invitat, duminica seara, la emisiunea Kilometrul 0, unde a vorbit despreprotestele fata de exploatarea resurselor de la Rosia Montana.

UPDATE. Antonescu: Parlamentarii PNL NU vor sustine proiectul de la Rosia Montana.

UPDATE: Liberalii s-au pronuntat impotriva sustinerii proiectului minier de la Rosia Montana, a anuntat, intr-o declaratie de presa, liderul PNL Crin Antonescu. A fost o reuniune a grupurilor PNL din Senat si Camera Deputatilor, la initiativa lui Andrei Gerea- Camera Deputatilor, pentru a stabili o pozitie comuna privind Rosia Montana. Am supus la vot si pozitia PNL este de a vota impotriva proiectului minier de la Rosia Montana, a declarat liderul PNL, Crin Antonescu, la finalul sedintei. Eu .

Crin Antonescu: Pozitia politica asumata de PNL este de a vota iMPOTRIVA proiectului privind Rosia Montana

Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat, luni seara, ca pozitia politica asumata de parlamentarii PNL este de a vota impotriva proiectului de lege privind Rosia Montana. Declaratia liderului liberal a vine.

UPDATE. Parlamentarii PNL NU vor sustine proiectul de la Rosia Montana.

UPDATE: Liberalii s-au pronuntat impotriva sustinerii proiectului minier de la Rosia Montana, a anuntat, intr-o declaratie de presa, liderul liberal Crin Antonescu. A fost o reuniune a grupurilor PNL din Senat si Camera Deputatilor, la initiativa lui Andrei Gerea- Camera Deputatilor, pentru a stabili o pozitie comuna privind Rosia Montana, a declarat liderul PNL, Crin Antonescu, la finalul sedintei. Am supus la vot si pozitia PNL este de a vota impotriva proiectului minier de la Rosia .

VIDEO Declaratie - surpriza a lui Crin Antonescu: Proiectul Rosia Montana trebuie respins. Nu se poate guverna dupa strada, dar nu se poate guverna ignorand strada

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat luni ca proiectul exploatarii de la Rosia Montana trebuie respins, precizand insa ca este vorba de punctul sau personal de vedere, si nu al liberalilor. Crin Antonescu a facut aceasta declaratie fara o consultare cu co-presedintele USL, premierul Victor Ponta, in conditiile in care guvernul a aprobat un proiect de lege pentru demararea exploatarii aurului de la Rosia Montana.

VIDEO Declaratie-surpriza a lui Crin Antonescu: Proiectul Rosia Montana trebuie respins. Nu se poate guverna dupa strada, dar nu se poate guverna ignorand strada

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat luni ca proiectul exploatarii de la Rosia Montana trebuie respins, precizand insa ca este vorba de punctul sau personal de vedere, si nu al liberalilor. Crin Antonescu a facut aceasta declaratie fara o consultare cu co-presedintele USL, premierul Victor Ponta, in conditiile in care guvernul a aprobat un proiect de lege pentru demararea exploatarii aurului de la Rosia Montana.

Crin Antonescu: Proiectul Rosia Montana trebuie respins .Ponta: Vom respinge proiectul in Parlament, nu mai are rost are sa lungim lucrurile

Presedintele PNL Crin Antonescu a anuntat astazi ca nu este de acord cu exploatarea miniera de la Rosia Montana, invocand faptul ca societatea a fost scindata in urma aprobarii proiectului de catre Guvern. in replica, premierul i-a convocat pe Crin Antonescu si pe Valeriu Zgonea intr-o sedinta de urgenta, anuntand ca proiectul va fi respins in Parlament.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2345 seconds )