Libnet.ro
UNICEF

17:30

Partenerul de afaceri al lui Radu Mazare, Avraham Morgenstern, a fost retinut de DNA

Antena3 Antena3,
Partenerul de afaceri al lui Radu Mazare, Avraham Morgenstern, a fost retinut de DNA

Partenerul de afaceri al lui Radu Mazare a fost retinut de procurorii DNA. Este vorba despre Avraham Morgenstern - reprezentant al firmei care a construit campusul de locuinte sociale Henri Coanda. Acesta i-ar fi. continuă pe Antena3

Catuse pentru afaceristul Morgenstern Avraham, partenerul de afaceri si dosar penal al lui Radu Mazare

Morgenstern Avraham, cetatean israelian, este cercetat pentru evaziune fiscala de peste 10 milioane de euro. Procurorii il acuza ca a facut afaceri in Constanta, dar nu a inregistrat actele in contabilitate. Morgenstern Avraham si Radu Mazare sunt cercetati si intr-un alt dosar, pentru coruptie.

Catuse pentru afaceristul Avraham, partenerul de afaceri al lui Mazare

Omul de afaceri israelian Morgenstern Avraham, un apropiat al primarului constantean Radu Mazare, a fost retinut marti de procurorii anticoruptie pentru o evaziune fiscala de peste 10 milioane de euro. Conform procurorilor, firma Shapir Structures SRL, la care Avraham este administrator, nu a platit statului dari in valoare de peste 45,6 milioane de lei, dintrMorgensterne care peste 27,7 milioane de lei reprezentau TVA.

Omul de afaceri Avraham Morgenstern, un apropiat al lui Radu Mazare, a fost retinut pentru 24 de ore / El este acuzat de un prejudiciu de peste 10 mil euro

Procurorii anticoruptie au dispus inceperea urmaririi penale si retinerea pentru 24 de ore a omului de afaceri Avraham Morgenstern, administrator al Shapir Structures S. L, si un apropiat al lui Radu Mazare, acuzat de doua infractiuni de evaziune fiscala.

Omul de afaceri Avraham Morgenstern, apropiat al lui Radu Mazare, retinut pentru o evaziune de 10 milioane de euro

Omul de afaceri Avraham Morgenstern, un apropiat al primarului PSD al Constantei Radu Mazare, a fost retinut pentru 24 de ore de procurorii DNA pentru o evaziune de peste 10 milioane de euro.

Avraham Morgenstern, un apropiat al lui Mazare a fost retinut: Este acuzat de evaziune fiscala cu un prejudiciu de peste 10 milioane euro

Omul de afaceri Avraham Morgenstern, administrator al Shapir Structures S. L si apropiat al lui Radu Mazare, a fost retinut pentru 24 de ore, fiind pus si sub urmarire penala. El este acuzat de evaziune fiscala,.

Afaceristul Avraham Morgenstern, retinut de DNA pentru contractele cu primaria lui Radu Mazare. Procurorii anticoruptie propun arestarea sa

Avraham Morgenstern, afaceristul alaturi de care a petrecut o noapte in arest Radu Mazare, primarul Constantei, a fost retinut din nou pentru 24 ore de procurorii DNA.

Radu Mazare: Am declarat ca ma gandesc sa demisionez daca sistemul nu se schimba, nu ca demisionez

Primarul Constantei, Radu Mazare, a explicat, marti, ca declaratia sa referitoare la retragerea din functiile pe care le detine a fost prost interpretata. Sa nu ne grabim, este o chestiune personal.

Radu Mazare a fost audiat marti la Curtea de Apel Bucuresti in dosarul in care este acuzat de coruptie: Ma retrag daca sunt haituit in continuare!

Primarul Constantei, Radu Mazare, a fost audiat marti la Curtea de Apel Bucuresti, unde magistratii au luat in discutie un nou termen in dosarul in care acesta este acuzat de retrocedari ilegale. Prejudiciul din dosar: 114 milioane de euro. Urmatorul termen din dosar se va judeca pe 16 decembrie.

Parerea lui Radu Mazare despre Klaus Iohannis: Nemtii sunt oameni seriosi. Sper ca el sa normalizeze situatia

Radu Mazare, primarul Constantei, si-a exprimat increderea in Klaus Iohannis, invingatorul de la alegerile prezidentiale din 16 noiembrie 2014. Mazare a vorbit pentru prima oara despre rudele sale de origine germana de la Constanta.

Alexandru Bajdechi, student in primul an la Facultatea de Drept, a inceput sa stranga semnaturi pentru demiterea primarului Radu Mazare prin referendum

Alexandru Bajdechi, student in primul an la Facultatea de Drept din Bucuresti, a declarat pentru HotNews. ro ca a inceput sa stranga semnaturi pentru demiterea primarului Constantei, Radu Mazare, prin referendum, daca acesta nu isi va da demisia asa cum a promis. Inainte de turul doi al alegerilor prezidentiale, Mazare a declarat ca se va retrage din viata politica daca Victor Ponta pierde cursa prezidentiala.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2648 seconds )