Libnet.ro
UNICEF

01:05

Partidele anti-NATO au castigat alegerile din Finlanda. Premierul isi recunoaste infrangerea

Antena3 Antena3,
Partidele anti-NATO au castigat alegerile din Finlanda. Premierul isi recunoaste infrangerea

Potrivit rezultatului alegerilor generale desfasurate ieri in Finlanda, actualul premier al tarii, Alexander Stubb foto), a castigat doar 18,2% din sufragii. Partidul de Coalitie Nationala pe care acesta il. continuă pe Antena3

Partidul de Centru din Finlanda a castigat alegerile legislative

Opozitia din Finlanda a castigat alegerile legislative, noteaza Agerpres. Partidul de Centru il va aduce in functia de premier pe deputatul Juha Sipila, un om de afaceri in varsta de 53 de ani. Astfel, prin.

Calin Popescu Tariceanu, despre excluderea PLR de la consultarile de la Palatul Cotroceni: Nici noul PNL nu a participat la alegerile din 2012 (VIDEO)

Calin Popescu Tariceanu, a declarat duminica, intr-o interventie telefonica la B1 TV, ca unul din motivele pentru care PLR nu a fost chemat la consultarile cu partidele care vor avea loc luni la Palatul.

Victor Ponta a propus ca PSD sa participe pe liste comune cu UNPR la alegerile din 2016 (VIDEO)

Presedintele PSD, Victor Ponta, a anuntat, luni, dupa sedinta Biroului Politic Nationa al patidului ca a propus social-democratilor ca la alegerile parlamentare si locale din 2016 sa participe pe liste.

Ponta vrea ca PSD si UNPR sa participe pe liste comune si la alegerile din 2016

Victor Ponta, presedintele Partidului Social Democrat, a declarat, luni, dupa reuniunea Biroului Permanent National al PSD, ca le-a propus membrilor de partid ca PSD sa participe pe liste comune cu UNPR la alegerile parlamentare si locale de la anul .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )