Libnet.ro
UNICEF

14:00

Partidele politice din R. Moldova isi vor putea dona alocarile de la stat luptei cu COVID-19

Adevărul Adevărul,
Partidele politice din R. Moldova isi vor putea dona alocarile de la stat luptei cu COVID-19

Partidele politice vor putea dona mijloace financiare, care provin din alocarile financiare pentru partide, cu scopul de a combate COVID-19. Actualmente legea interzice acest lucru. Decizia a fost luata la sedinta Comisiei Situatii Exceptionale din 26 martie, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Primarul New York-ului: Cel putin o jumatate de milion de persoane din oras isi vor pierde slujbele din cauza pandemiei de coronavirus

Primarul din New York City, Bill de Blasio, a declarat joi ca, potrivit estimarilor preliminare, cel putin o jumatate de milion de new-yorkezi si-au pierdut sau isi vor pierde locurile de munca din cauza pandemiei de coronavirus, care a obligat autoritatile sa impuna oprirea activitatilor economice si inchiderea scolilor la nivelul statului, transmite CNBC.

Premierul Ludovic Orban: Pensionarii vor putea parasi locuinta intre anumite ore LIVE TEXT si VIDEO

Premierul Ludovic Orban a sustinut o conferinta de presa la Palatul Victoria. Orban a explicat ca pensionarilor nu le va fi interzisa iesirea de la domiciliu pe tot parcursul unei zile, ci va exista un interval orar in care se vor putea plimba si vor putea face cumparaturile.

Premierul Ludovic Orban: Pensionarii vor putea parasi locuinta intre anumite ore

Premierul Ludovic Orban a sustinut o conferinta de presa la Palatul Victoria. Orban a explicat ca pensionarilor nu le va fi interzisa iesirea de la domiciliu pe tot parcursul unei zile, ci va exista un interval orar in care se vor putea plimba si vor putea face cumparaturile.

Jumatate de milion de persoane din New York isi vor pierde slujebele din cauza pandemiei de coronavirus, estimeaza primarul Bill de Balsio

Primarul New York City estimeaza ca cel putin o jumatate de new-yorkezi isi vor pierde locurile din cauza pandemiei de coronavirus, care a obligat autoritatile sa inchisa scoli si sa intrerupa.

Ultima ora! intre ce ore vor putea circula pe strazi persoanele de peste 65 de ani.

In urma declaratiei de presa sustinuta ieri la ora 22:00, ministrul Marcel Vela le-a explicat cetatenilor continutul Ordonantei militare 3 prin care se anunta restrictii mult mai aspre decat cele ale Ordonanetei militare 2. Astfel, Marcel Vela a anuntat conditiile stricte cu privire la circulatia persoanelor pe strazi. Printre noile reguli adoptate se numara si .

Vela: Persoanele de peste 65 de ani se vor putea deplasa intre orele 11.00 - 13.00

Ministrul de Interne, Marcel Vela a anuntat, marti seara, ca persoanele de peste 65 de ani se vor putea deplasa intre orele 11.

Singurul medic barbat infectionist din Radauti, unde vor fi trimisi pacientii din Suceava care au nevoie de ingrijiri suplimentare, si-a luat concediu pentru dureri de spate

Singurul medic barbat infectionist din cadrul Spitalului Municipal Radauti, unde vor fi transferati pacientii din Suceava care vor avea nevoie de ingrijiri suplimentare, a cerut doua concedii medicale: unul pentru dureri de spate si altul pentru cresterea copilului. 80 de angajati ai Spitalului Radauti sunt in autoizolare, relateaza Mediafax.

Ministrul Transporturilor: Lucrarile la metroul din Drumul Taberei vor fi gata in iunie (VIDEO)

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a declarat, joi, la inceputul sedintei de guvern ca lucrarile de la metroul din Drumul Taberei vor fi gata la inceputul lunii iunie, asa cum era prevazut. Bode spune.

Ciolacu anunta ca parlamentarii PSD isi vor dona jumatate din indemnizatie pentru lupta anti-COVID

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a anuntat ca toti parlamentarii partidului vor dona j.

Actorii din serialul Vlad au luat decizia. Ce se intampla in fiecare luni, de la ora 20:30

In contextul crizei provocate de virusul mortal COVID-19, serialul Vlad nu va mai fi difuzat, pentru o perioada, pe canalul Pro TV. insa, partea buna este ca fanii isi vor putea urmari in continuare actorii preferati pe contul oficial de Instagram VLAD. intalnirile se vor desfasura online in fiecare luni, de la 20:30. Actorii din .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2423 seconds )