Libnet.ro
UNICEF

22:45

Ce a patit un barbat din Timis dupa ce a legat o vaca de un tractor si a tarat-o pe sosea

Antena3 Antena3,
Ce a patit un barbat din Timis dupa ce a legat o vaca de un tractor si a tarat-o pe sosea

Politistii Postului de politie din comuna timiseana Giroc au intocmit, marti, dosar penal pe numele unui barbat de 39 de ani, pentru infractiunea de ranire sau schingiuire a unui animal, dupa ce in spatiul. continuă pe Antena3

Un barbat din Iasi a descoperit ca sotia sa l-a inselat cu nasul, asa ca a pus a cale o razbunare incredibila

Un barbat din Iasi a innebunit cand a aflat ca sotia sa a calcat stramb chiar cu nasul de cununie. Barbatul s-a razbunat in stil propriu pe cel care l-a condus la altar, stropindu-i masina cu benzina.

Cum arata cel mai gras copil din lume, dupa ce a pierdut 83 de kilograme (FOTO)

Un pusti de 12 ani din Indonezia, care cantarea 190 de kilograme, a pierdut titlul de cel mai gras copil din lume dupa ce a reusit sa scape de 83 de kilograme. Arya Permana suferea de obezitate.

Cand a devenit mama, a fost cea mai fericita femeie din lume. Dupa 38 de ani, a facut o descoperire socanta. Cum a fost posibil asa ceva?

Cand a devenit mama, a fost cea mai fericita femeie din lume. Dar dupa 38 de ani, a aflat un secret socant. Cand Radigena si GeraldoGaspar si-au luat fiul, Romualdo, din spital in 1980, nu aveau nici.

O tanara vorbeste deschis despre trauma din copilarie, dupa ce a pozat nud la 13 ani (VIDEO)

Magda, o tanara din Hateg, a ales sa vorbeasca deschis despre traumele traite cand avea 13 ani. Ea vrea sa atraga astfel atentia asupra unui fenomen care poate lasa urme asupra oamenilor: bullying-ul. in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )