Libnet.ro
UNICEF

20:45

Patronul unui restaurant din Bucuresti, arestat pentru trafic de droguri

România Liberă România Liberă,
Patronul unui restaurant din Bucuresti, arestat pentru trafic de droguri

Patronul unui restaurant libanez, din Bucuresti, pe nume Selman Assad, a fost arestat la inceputul lunii ianuarie pentru trafic de droguri de mare risc,informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

DNA: Toni Grebla este urmarit penal pentru trafic de influenta si constituire de grup infractional organizat

Judecatorul Curtii Constitutionale Toni Grebla este urmarit penal pentru trafic de influenta, constituirea unui grup infractional organizat si efectuarea de operatiuni financiare ca acte de comert incompatibile cu functia, in scopul obtinerii de bani.

VIDEO. Fostul ministru de Interne Cristian David, ARESTAT pentru o mita de 500.000 euro. Era mai bine daca erau in lei spune David in interceptari

Fostul ministru Cristian David a fost arestat pentru luare de mita si spalare de bani de instanta inaltei Curti de Casatie si Justitie. in februarie 2008, fostul ministru de Interne a primit mita de 500. 000 de euro in biroul sau de la minister ca sa faciliteze retrocedarea a 15 hectare de teren in municipiul Buzau. Alaturi de David a fost pus sub invinuire si samsarul de terenuri Gheorghe DOLOIU.

VIDEO. Fostul ministru de Interne Cristian David, ARESTAT pentru o mita de 500.000 euro. Era mai bine daca erau in lei, spune David in interceptari

Fostul ministru Cristian David a fost arestat pentru luare de mita si spalare de bani de instanta inaltei Curti de Casatie si Justitie. in februarie 2008, fostul ministru de Interne a primit mita de 500. 000 de euro in biroul sau de la minister ca sa faciliteze retrocedarea a 15 hectare de teren in municipiul Buzau. Alaturi de David a fost pus sub invinuire si samsarul de terenuri Gheorghe DOLOIU.

Premiera in justitia romaneasca: Judecatorul CCR Toni Grebla, urmarit penal pentru trafic de influenta (VIDEO)

Caz fara precedent in justitia romaneasca. Toni Grebla, judecator la Curtea Constitutionala este urmarit penal pentru trafic de influenta. Procurorii au dispus inceperea urmaririi penale pentru trafic de i.

Judecatorul CCR Toni Grebla, dus cu mandat la DNA pentru trafic de influenta savarsit intre 2010-2015. A primit bani pentru rochiile nevestei, masina de lux, materiale electorale; a facut acte de comert

Judecatorul Curtii Constitutionale Toni Grebla a fost adus cu mandat la Directia Nationala Anticoruptie DNA) pentru trafic de influenta facut intre anii 2010-2015 in folosul cumparatorului de influenta Ion Bircina, adus si el la DNA.

Actiune de marketing sau bataie pe bune? Doua tinere s-au incaierat pentru o rochie la un targ de nunti din Bucuresti (VIDEO)

Obataie in toata regula a avut loc la un targ de nunti din Bucuresti. Doua tinere s-au luat la harta pentru un model de rochie care a fost redus de la circa 1. 500 de lei pana la suma de 200 de lei.

Ovidiu Putura, fost secretar de stat din ministerul Justitiei, arestat pentru 30 de zile

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti au decis miercuri sa il aresteze preventiv pentru 30 de zile pe Ovidiu Putura, fost secretar de stat din ministerul Justitiei, informeaza B1 TV. Decizia nu este definitiva.

SUA: Sheldon Silver, presedintele Camerei Reprezentantilor statului New York, a fost arestat pentru luare de mita

Presedintele democrat al Camerei Reprezentantilor statului New York, Sheldon Silver, acuzat ca a luat mita peste sase milioane de dolari, a fost arestat joi, informeaza The New York Times. Silver, impotriva.

Ovidiu Putura, arestat pentru 30 de zile, monitoriza impreuna cu Liviu Dragnea lupta anticoruptie pe bani europeni

Ovidiu Putura, fostul secretar de stat din ministerul Justitie, arestat miercuri pentru 30 de zile, intr-un dosar in care este acuzat de luare de mita, monitoriza impreuna cu ministrul Dezvoltarii Regionale Liviu.

Toni Grebla, urmarit penal pentru trafic de influenta si grup infractional organizat

Actualizare 11:52 Deputatii PSD Iulian Iancu si Lucian Sova ar putea fi audiati in dosarul lui Grebla Deputatii PSD de Bacau Iulian Iancu si Lucian Sova ar putea fi audiati astazi la DNA in dosarul judecatorului CCR Toni Grebla, scriu mass media, mentionand ca parlamentarii ar fi suspecti in legatura cu unele contracte din domeniul energiei. --- * Bircina finul lui Grebla), la DNA: Am bani, de nu stiu ce sa mai fac cu ei * Cap al masoneriei din Romania, audiat in dosarul lui Grebla * Zegrean, despre Grebla: Are toate drepturile sa participe la sedintele CCR, pana la lamurirea situatiei * Grebla: Prezenta mea la DNA nu are nicio legatura cu activitatea la CCR * Toni Grebla ar fi primit bani de la Ion Bircina, promitandu-i interventii la functionari publici * Grebla ar fi primit un BMW X5 si materiale electorale pentru campania electorala din 2012.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1987 seconds )