Libnet.ro
UNICEF

22:30

Patru persoane ranite intr-un accident pe Centura de Vest a Ploiestiului

Adevărul Adevărul,
Patru persoane ranite intr-un accident pe Centura de Vest a Ploiestiului

Patru persoane au fost ranite miercuri, in jurul pranzului, intr-un accident de circulatie care s-a petrecut intre doua autoutilitare, pe Centura de Vest a Ploiestiului. continuă pe Adevărul

UPDATE Patru persoane ranite intr-un accident pe Centura de Vest a Ploiestiului

Patru persoane au fost ranite miercuri, in jurul pranzului, intr-un accident de circulatie care s-a petrecut intre doua autoutilitare, pe Centura de Vest a Ploiestiului.

Bacau: Doua persoane au fost ranite intr-un accident produs pe DN 2

Doua persoane au fost ranite, marti, intr-un accident produs pe DN 2, in judetul Bacau si in care au fost implicate patru autovehicule, informeaza Mediafax. Accidentul a avut loc in localitatea Nicolae.

Brasov: Patru persoane au ajuns la spital dupa ce duba in care se aflau s-a ciocnit cu un camion

Patru persoane au ajuns la spital, luni, dupa ce duba in care se aflau s-a ciocnit cu un camion care transporta fier vechi, pe centura ocolitoare a Brasovului, relateaza Mediafax. Reprezentanti ai Politiei Rutiere.

SUA: Patru persoane care i-ar fi putut furniza heroina lui Philip Seymour Hoffman au fost arestate

Patru persoane au fost arestate in cartierul Chinatown din Manhattan, dupa ce politistii au descoperit in timpul unei actiuni acelasi tip de droguri gasite in apartamentul lui Philip Seymour Hoffman. Arestari.

Decesul lui Philip Seymour Hoffman: Patru persoane care i-ar fi putut furniza heroina au fost arestate

Patru persoane au fost arestate in cartierul Chinatown din Manhattan, dupa ce politistii au descoperit in timpul unei actiuni acelasi tip de droguri gasite in apartamentul actorului, Philip Seymour Hoffman, care a murit duminica, probabil din cauza unei supradoze de heroina, conform unor surse din politie, scrie Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2607 seconds )