Libnet.ro
UNICEF

01:05

Pauza de ras cu TimesNewRoman.ro: Elevii din Calafat, incantati de noul pod peste Dunare: Am auzit ca nu mai trebuie sa luam Bacul!

Hotnews Hotnews,
 Pauza de ras cu TimesNewRoman.ro: Elevii din Calafat, incantati de noul pod peste Dunare: Am auzit ca nu mai trebuie sa luam Bacul!

Elevii din Calafat, incantati de noul pod peste Dunare: Am auzit ca nu mai trebuie sa luam Bacul!Studiu! Bautorii de bere cu lamaie, predispusi sa probeze lenjeria intima a partenereiIon Iliescu a aprins o lumanare la Universitate, in memoria minerilor raniti la MineriadaE oficial: Statiunile de pe Litoral vor primi nume bulgaresti! Poate reusim sa pacalim pe cinevaDupa palmieri, primarul Timisoarei are inca o idee: Delfini in Bega! Poate si un recif de corali. continuă pe Hotnews

Pauza de ras cu TimesNewRoman.ro: UDMR e de acord cu modificarea Constitutiei, cu conditia sa fie redactata in limba maghiara

Cercetatorii vasluieni au lansat o aplicatie care iti spune ce vecin are bautura in casaS-a dovedit stiintific: Daca te uiti la emisiunile lui Maruta nu iei BaculDecizia UEFA, asteptata cu emotie de suporteri: Vream sa aflam daca mai tinem sau nu cu SteauaUDMR e de acord modificarea Constitutiei, cu conditia sa fie redactata in limba maghiaraPentru ca e prea urata, statuia lui Avram Iancu din Cluj va fi rebotezata Karoly RobertScandal sexual fara precedent la Politehnica! Student la Calculatoare, banuit ca ar fi facut sex.

Pauza de ras cu TimesNewRoman.ro: 7 lucruri despre divortul Elenei Udrea

Romanii isi cumpara pari, in caz ca viitura Dunarii va aduce si unguriFenomen inexplicabil la Bac: In unele sate din Teleorman, promovabilitatea a ajuns deja la 110%7 lucruri despre divortul Elenei UdreaVesti bune pentru fani! Vin Diesel si The Rock se vor casatori in Fast and Furious 7Cod Galben la toate televiziunile: romanii vor fi inundati cu stiri despre ploaie.

Pauza de ras cu TimesNewRoman: Constanta, pustie pe timpul verii! Cei mai multi localnici sunt plecati la mare la bulgari

De cand il au primar pe Nicolae Robu, timisorenii au lasat-o mai moale cu Banatu-i frunceaInna renunta pentru o perioada sa mai puna poze pe Facebook: Mi s-a imbolnavit photoshop-istulConstanta, pustie pe timpul verii! Cei mai multi localnici sunt plecati la mare la bulgariANM a anuntat un cod de o culoare necunoscuta, despre care nimeni nu stie ce inseamnaMencinicopschi recomanda sa consumam margarina cu tot cu cutie: Acolo sunt toate vitaminele.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )