Libnet.ro
UNICEF

23:45

PC-urile au avut cel mai bun trimestru din ultimii sase ani

Hotnews Hotnews,
 PC-urile au avut cel mai bun trimestru din ultimii sase ani

Dupa un declin ce parea sa nu se mai termine, PC-urile au inregistrat un al doilea trimestru foarte bun, ceea ce se traduce prin cele mai bune rezultate din 2012 si pana in prezent, arata datele celor doua companii care masoara piata: IDC si Gartner. HP, Lenovo si Dell sunt companiile cu cele mai bune vanzari. continuă pe Hotnews

Acer lanseaza cel mai bun monitor, dar costa o avere

Graficienii si persoanele care depind de o acuratete sporita a culorilor afisate pe ecran se pot orienta catre noul Acer ProDesigner BM270 HDR. Acesta ar putea fi cel mai bun monitor, desi pretul e prohibitiv. in cazul in care erai in cautarea unui monitor de top si banii nu sunt o problema, exista foarte multe [].

Cel mai urat caine din lume, MORT la scurt timp dupa ce a primit titlul. Sunt inca in stare de soc (FOTO)

Zsa Zsa, bulldogul englez care a primit titlul de cel mai urat caine din lume in anul 2018, a murit la mai putin de trei saptamani dupa ce a primit titlul. Potrivit stapanei sale, Megan Brainard care.

Romania a creat cel mai scump site din lume si e complet inutil

Daca nu am reusit sa construim cea mai mare cladire din lume si ne laudam cu Palatul Parlamentului ca fiind a adoua cea mai mare cladire ca suprafata din lume, macar de acum ne vom putea lauda ca am creat cel mai scump site din lume si care, pe deasupra, este si complet inutil. Statul [].

A murit catelusa Zsa Zsa, la doar cateva saptamani dupa ce a primit titlul de cel mai urat caine din lume

Catelusa Zsa Zsa din rasa Bulldog englez, care a primit titlul de cel mai urat caine din lume in anul 2018, a murit la mai putin de trei saptamani dupa ce a cunoscut faima. Catelusa in varsta.

VIDEO Cum se pregateste americanul care a obtinut cel mai bun rezultat la Olimpiada Internationala de Matematica de la Cluj

Cel mai bun rezultat la Olimpiada Internationala de Matematica din Cluj 2018 a fost obtinut de echipa SUA, care a obtinut 5 medalii de aur si una de argint. Cel mai bun concurent din partea SUA, James Lin, care a obtinut medalie de aur si scor perfect, a vorbit cu Adevarul despre experienta sa.

Nominalizari Emmy 2018: dupa 17 ani, HBO a fost detronat de Netflix. Ce seriale si actori sunt in cursa pentru titlul de cel mai bun

Serialele Game of Thrones si Westworld si show-ul Saturday Night Live au primit cele mai multe nominalizari la Emmy 2018, premii ce vor fi decernate pe 17 septembrie. Gala va marca si numeroase premiere, cea mai importanta fiind ca platforma de streaming Netflix a reusit sa detroneze reteaua HBO dupa 17 ani in care a fost cel mai puternic concurent.

Cuplu surpriza in showbiz! Cel mai titrat impresar din Romania traieste o frumoasa poveste de dragoste cu o focoasa AVOCATA din Iasi

Radu Groz, cel mai cunoscut impresar de vedete din Romania, are o relatie de cateva luni cu o avocata din Iasi! Este o femeie foarte frumoasa, inteligenta si cu un caracter deosebit,a spus.

Este momentul lui! Cum sa prepari cel mai bun porumb fiert, in sase pasi simpli

Porumbul fiert este pe placul tuturor, fiind consumat mai ales vara. Cu toate acestea, sunt multi cei care nu stiu cum se fierbe corect porumbul. Ingrediente: Porumb in lapte pentru fiert si sare Mod de .

Cel mai nou cuplu din showbiz: Catalin Cazacu de la EXATLON se iubeste cu o prezentatoare TV (FOTO)

Catalin Cazacu de la Exatlon a facut publica relatia cu prezentatoarea Stirilor Kanal D, frumoasa Ilinca Obadescu. Ilinca e o femeie extraordinara. Nu am avut nicio intentie sa ne ascundem, acum ne aflam la.

A fost descoperit cel mai stralucitor obiect din Universul timpuriu

Astronomii au reusit sa descopere cel mai stralucitor obiect din Universul timpuriu, de pe vremea cand spatiul avea mai putin de 10% din varsta actuala. Obiectul descoperit de catre astronomi e un quasar, care a existat acum 13 miliarde de ani, pe vremea cand Universul avea doar 7% din vrasta actuala. Un quasar e o [].

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )