Libnet.ro
UNICEF

22:15

Ce pedeapsa risca preotul din Suceava implicat in cazul bebelusului mort dupa botez

B1 B1,
Ce pedeapsa risca preotul din Suceava implicat in cazul bebelusului mort dupa botez

Bebelusul din Suceava, internat la terapie intensiva dupa ce a fost botezat, a murit. Copilul ar fi inhalat o cantitate mare de apa atunci cand a fost scufundat in cristelnita. in prezent, sunt doua anchete. continuă pe B1

Ce va pati preotul care a botezat bebelusul din Suceava. Regula e categorica (exclusiv)

Regula in astfel de cazuri este categorica. Ce spun clericii bisericii despre cazul bebelusului mort dupa botez si ce risca preotul, daca se va dovedi ca a fost vinovat in acest caz? Bebelus mort dupa botez in cazul bebelusului din Suceava, mort in urma savarsirii tainei botezului se va afla cu adevarat cauza abia dupa .

Cristian Tudor Popescu critica dur reactia Arhiepiscopiei Sucevei in cazul bebelusului mort dupa botez: Dumnezeu este nazist in viziunea astora

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a criticat in termeni duri reactia Arhiepiscopiei Sucevei in cazul bebelusului din Suceava care a murit dupa ce a fost botezat. Arhiepiscopia Sucevei a transmis ca: in.

Bebelusul din Suceava ajuns in stare grava la spital dupa ce preotul l-a scufundat in cristelnita a murit

Bebelusul in varsta de o luna si jumatate din Suceava care a ajuns in stare grava la spital dupa ce preotul l-a scufundat complet in apa in timpul slujbei de botez a murit luni dimineata, scrie Monitorul de Suceava.

Patriarhia cere urgentarea anchetei in cazul bebelusului mort dupa botez

Patriarhia Romana a cerut Arhiepiscopiei Sucevei sa urgenteze ancheta in cazul bebelusului mort dupa botez si a transmis ca este alaturi de familia copilului.

Dosar penal in cazul bebelusului cu traumatism cranio-cerebral, transportat cu elicopterul SMURD la Bucuresti

Este ancheta in cazul bebelusului de cinci luni, ajuns zilele trecute la Spitalul de Pediatrie din Galati cu un traumatism cranio-cerebral. Medicii au decis ca micutul sa fie transportat cu un elicopter SMURD la Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii Grigore Alexandrescu din Capitala.

Arhiepiscopia Sucevei, despre cazul bebelusului mort dupa botez: Ne este greu sa intelegem de ce Dumnezeu a ingaduit aceasta incercare grea

Vasile Banescu, purtatorul de cuvant al Patriarhiei Romane, a transmis luni, in legatura cu decesul bebelusului survenit la scurt timp dupa ce a fost botezat prin scufundare in cristelnita, ca institutia a cerut urgentarea anchetei la Arhiepiscopia Sucevei si Radautilor si a transmis condoleante familiei indoliate.

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )