Libnet.ro
UNICEF

15:00

Pensii 2020. DOCUMENT. S-a aflat cu ce procent va creste punctul de pensie. Cati bani vor primi in plus pensionarii

Playtech Playtech,
Pensii 2020. DOCUMENT. S-a aflat cu ce procent va creste punctul de pensie. Cati bani vor primi in plus pensionarii

Vesti bune pentru milioane de pensionari! in ciuda faptului ca ministrul Finantelor nu a dorit sa dezvaluie momentan procentul cu care se vor majora pensiile, aceasta informatie s-a facut publica in urma cu putin timp. Ce li se pregateste persoanelor cu pensii sociale Potrivit unui document publicat pe realitateafinanciara. net, se arata ca ministrul Finantelor propune . continuă pe Playtech

Pensii 2020. Cat va fi punctul de pensie in Romania. Cea mai mare crestere din istorie

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a vorbit despre rectificarea bugetara si sumele alocate pentru fiecare minister! in plus, acesta a tinut sa precizeze ca punctul de pensie va cunoaste in 2020 cea mai mare crestere de pana acum si a mai tinut sa le dea peste nas celor din PSD, care critica Guvernul. Ministrul Finantelor a .

Pensii 2020. Cat au crescut pensiile de serviciu in acest an, sute de mii de oameni au beneficiat

In sedinta de guvern din 4 august s-a decis ca pensiile de serviciu ale angajatilor civili si miliari sa nu mai depaseasca salariile nete printr-o o ordonanta de urgenta. Cat au crescut pensiile de serviciu in acest an, sute de mii de oameni au beneficiat Ordonanta de Urgenta aprobata vineri stabileste ca pensiile de serviciu .

Pensii 2020. Surpriza pentru pensionarii din Romania, odata cu rectificarea indemnizatiilor

In ultima vreme polemicile, promisiunile populiste si dezbaterile pe marginea Legii Pensiilor au ajuns la apogeu. Guvernantii anunta majorari, dar nu asa cum au fost promise la inceputul anului, bazandu-se pe datele din ultima perioada si pe lipsa banilor de la buget, iar opozitia contracareaza aceste majorari prin analize si declaratii publice. Marirea pensiilor cu .

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )