Libnet.ro
UNICEF

29 Mai.

Pensiile speciale, principala problema a Codului Administrativ

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Pensiile speciale, principala problema a Codului Administrativ

Proiectul controversat al Codului Administrativ va fi din nou dezbatut in Consiliul Economic si Social care, in urma cu doua zile, a emis un aviz nefavorabil, cu obiectii, a sustinut premierul Viorica Dancila. continuă pe Ziarul Bursa

TEODOR MELESCANU: Principala problema a fost ca, in loc de un scrutin, am avut doua

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, a declarat luni ca principala problema legata de modul de desfasurare a alegerilor din 26 mai la sectiile din diaspora a fost ca, in loc de un singur scrutin, au fost doua, existand de fapt trei buletine de vot, ceea ce a grevat foarte mult timpul de vot.

TEODOR MELESCANU: Dublarea prin referendum a alegerilor a creat principala problema

Dublarea prin referendum a alegerilor europarlamentare din 26 mai este principala problema care a existat la sectiile de votare din strainatate, a declarat, astazi, ministrul Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, la dezbaterea dezbaterea motiunii simple cu tema 26 mai va cere demisia, domnule Melescanu!.

Profesori de Drept, scrisoare catre Dancila: Adoptarea Codului administrativ prin OUG echivaleaza cu un exces de putere

Mai multe cadre didactice de la facultati de Drept din tara ii cer premierului Viorica Dancila sa nu adopte Codul administrativ prin Ordonanta de urgenta, considerand ca o astfel de masura echivaleaza cu un exces de putere. Profesorii universitari ii atrag atentia premierului, intr-o scrisoare deschisa, cu privire la consecintele pe care o asemenea masura le poate avea asupra bunei functionari a sistemului administrativ din Romania.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 29 Mai.

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )