Libnet.ro
UNICEF

23:00

PENTRU FIRMELE DIN SECTORUL TRANSPORTURILOR RUTIERE Inspectia Muncii a aplicat amenzi de peste 650.000 de lei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PENTRU FIRMELE DIN SECTORUL TRANSPORTURILOR RUTIERE Inspectia Muncii a aplicat amenzi de peste 650.000 de lei

Campania nationala de control in domeniul transporturilor rutiere, derulata de Inspectia Muncii, a scos la iveala incalcari ale legislatiei in vigoare si dezechilibre in relatia angajat - angajator, institutia aplicand amenzi de peste 650. 000 de lei. continuă pe Ziarul Bursa

Inspectia Muncii a elaborat un ghid pentru desfasurarea activitatilor de munca si telemunca la domiciliu (DOCUMENT)

Inspectia Muncii a publicat in cursul zilei de vineri, 6 noiembrie, Ghidul pentru desfasurarea activitatilor de munca si telemunca la domiciliu. Acesta explica procedura pe care angajatorii trebuie sa o.

Inspectia Muncii confirma legalitatea MediaSind in TVR

Intr-o adresa transmisa MediaSind TVR, Inspectia Muncii confirma faptul ca in perioada 2019-2020, ITM Bucuresti, institutia sa din subordine, a raspuns la 15 solicitari ale organizatiei noastre, soldate cu sanctiuni contraventionale in Societatea Romana de Televiziune: au fost efectuate controale specializate in urma carora au fost aplicate sanctiuni contraventionale si dispuse masuri de remediere, dupa caz, conform unui comunicat transmis de Sindicatul Roman al Jurnalistilor MediaSind.

Politia Capitalei solicita sprijin pentru gasirea a doi minori disparuti din Sectorul 5 (FOTO)

Politia Capitalei solicita sprijin pentru gasirea a doi minori, care au plecat de la domiciliu pe 2 noiembrie, dar care nu au revenit nici pana in prezent. Cei doi copii sunt Robert-Andreas Chireata, in.

Zlatan Ibrahimovic nu a fost convocat pentru meciurile din aceasta luna, desi si-a exprimat dorinta de a reveni la nationala

Selectionerul nationalei Suediei, Janne Andersson, nu l-a convocat pe atacantul lui AC Milan, Zlatan Ibrahimovic, pentru meciurile internationale din aceasta luna, desi jucatorul lasase sa se inteleaga ca este dispus sa revina la prima reprezentativa, scrie France Football.

Mirel Radoi a anuntat lotul nationalei pentru meciurile din luna noiembrie: Lazar, Cojocaru, Cretu si Albu printre noutati

Selectionerul Mirel Radoi a anuntat lotul tricolorilor pentru meciul amical cu Belarus si partidele cu Norvegia si Irlanda de Nord, din Liga Natiunilor.

PENTRU ALEGERILE DIN 4 DECEMBRIE Fratila cere Directoratului SIF3 sa nu cenzureze dreptul actionarilor la desemnarea candidatilor in board

Un grup de actionari ai SIF Transilvania SIF3) condus de Constantin Fratila, care este si membru in board-ul societatii, cere Directoratului SIF-ului sa nu cenzureze dreptul actionarilor sa-si desemneze reprezenatii pentru un post in Consiliul de Supraveghere al societatii, la alegerile din 4 decembrie, se arata intr-o solicitare de completare a ordinii de zi a AGOA si AGEA SIF Transilvania de la acea data, postata pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti.

Pas gresit pentru liderul din Liga 2

FC Universitatea 1948 a fost tinuta in sah pe teren propriu de Aerostar Bacau, marti seara, intr-un meci din etapa a 10-a.

Avertismentul specialistilor: Pandemia de coronavirus, un dezastru ecologic pentru fauna din Delta Dunarii

Pandemia de coronavirus i-a determinat pe romani sa petreaca vacanta in locuri mai retrase, care in trecut erau vizitate doar de un segment ingust de turisti, cum este Delta Dunarii. Valul de turisti din.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2332 seconds )