Libnet.ro
UNICEF

13:45

PENTRU ALEGERILE DIN 4 DECEMBRIE Fratila cere Directoratului SIF3 sa nu cenzureze dreptul actionarilor la desemnarea candidatilor in board

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PENTRU ALEGERILE DIN 4 DECEMBRIE Fratila cere Directoratului SIF3 sa nu cenzureze dreptul actionarilor la desemnarea candidatilor in board

Un grup de actionari ai SIF Transilvania SIF3) condus de Constantin Fratila, care este si membru in board-ul societatii, cere Directoratului SIF-ului sa nu cenzureze dreptul actionarilor sa-si desemneze reprezenatii pentru un post in Consiliul de Supraveghere al societatii, la alegerile din 4 decembrie, se arata intr-o solicitare de completare a ordinii de zi a AGOA si AGEA SIF Transilvania de la acea data, postata pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti. continuă pe Ziarul Bursa

Goldman Sachs a exclus euro de pe lista sa de monede majore asteptate sa se aprecieze fata de dolar dupa alegerile din SUA

Banca Goldman Sachs a exclus euro de pe lista sa de monede majore asteptate sa se aprecieze in raport cu dolarul dupa alegerile din Statele Unite, din cauza evolutiei slabe a PIB-ului zonei euro in raport cu alte regiuni, care ar putea duce la o noua reducere a dobanzilor de catre Banca Centrala Europeana BCE), transmite CNBC si News. ro.

Business report: Facturi mai mari la curent, de la 1 noiembrie. De unde vin bani la bugetul pe 2021. Cate miliarde costa alegerile din SUA. Poate Romania sa extraga gaze din Marea Neagra?

Facturi mai mari la curent, de la 1 noiembrie * Top 10 cele mai profitabile companii din Romania. Perlele din energie, trei retaileri, Dacia si o companie ce vinde tigari au adunat castiguri nete de 10,6 mld. lei in 2019 * Poate Romania sa extraga gaze din Marea Neagra? Are bani, tehnologie si oameni calificati? Nu si da * Orban: Romania nu are nevoie de acord cu FMI. De unde vin bani la bugetul pe 2021 * Cate miliarde costa alegerile din SUA * Bancile europene aproape ca nu exista in clasamentele realizate pe baza numarului de urmaritori in social-media * Primele date in UE privind efectul Covid asupra economiilor in T3 din 2020 Observatii.

Victor Ponta a prezentat doua masuri PRO Romania pentru iesirea din criza in 2021

Presedintele PRO Romania, Victor Ponta, a prezentat, astazi, primele doua masuri din planul partidului pentru iesirea din criza in anul 2021, respectiv un venit minim pentru persoanele fizice si sprijin economic pentru companii.

Primele masuri din planul de tara Pro Romania pentru iesirea din criza. Victor Ponta: Este important sa le spunem oamenilor ce castiga ei dupa 6 decembrie, ce castiga politicienii stim (VIDEO)

Victor Ponta a prezentat, duminica, o parte din planul de tara Pro Romania pentru iesirea din criza generata de pandemia de coronavirus. Este vorba despre doua masuri care se refera la venitul minim de criza pe.

Joe Biden e pe cale sa castige alegerile din SUA, a anuntat echipa sa de campanie Replica din tabara lui Donald Trump

Lupta pentru fotoliul de la Casa Alba e departe de a fi transata. Desi s-a anuntat castigator cand voturile nici nu erau toate numarate, candidatul republican Donald Trump insinueaza tot mai mult ca au.

Cum se vad in lume alegerile din SUA: Batalia e mult mai dura decat s-a preconizat America mai are un pic si ia foc

Toata lumea e, in acest moment, cu ochii atintiti pe Statele Unite. Lupta pentru Casa Alba inca nu s-a transat, iar republicanul Donald Trump si democratul Joe Biden se afla umar la.

Premiera la alegerile din SUA: O femeie transgender a fost aleasa in Senatul statului Delaware

Sarah McBride, o femeie transgender, a fost aleasa marti in Senatul statului Delaware, in nord-estul SUA, marcand astfel o premiera in istoria politica a tarii. Am reusit. Am castigat alegerile, a.

Cum se fura alegerile din SUA: FBI a inceput deja o investigatie

Alegerile prezindentiale din SUA din acest an au fost unele dintre cele mai murdare din istoria tari. Ar fi fost aproape ciudat ca practicile indoielnice sa se opreasca in ziua.

Noi stim cine castiga alegerile din SUA

TRUMP Jubilatio Noul Cezar si legiunile sale de loialisti au trecut Rubiconul politicii americane. Au cutezat ceea ce era de neinchipuit: au ridicat sabia impotriva sistemului pentru a salva Cetatea, pentru a o abate de la drumul slabiciunii, al caderii, si au invins.

EXCLUSIV Cum va fi afectata Romania de alegerile din SUA. Ce schimbari se vor produce la nivel geopolitic

Alegerile prezidentiale din Statele Unite ale Americii sunt in plina de desfasurare, iar Romania urmareste cu interes spectacolul electoral de peste Ocean. SUA a influentat enorm intreaga lume din punct de.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )