Libnet.ro
UNICEF

01:05

Perchezitii ale DNA Ploiesti intr-un dosar de frauda de fonduri europene

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Perchezitii ale DNA Ploiesti intr-un dosar de frauda de fonduri europene

Procurorii DNA Ploiesti efectueaza, marti dimineata, mai multe perchezitii in judetul Prahova intr-un dosar de frauda de fonduri europene in care prejudiciul este estimat la doua milioane de euro, potrivit unui comunicat de presa DNA. continuă pe Ziarul Bursa

Perchezitii intr-un dosar de frauda de fonduri europene

Procurorii DNA Ploiesti efectueaza, marti dimineata, mai multe perchezitii in judetul Prahova intr-un dosar de frauda de fonduri europene in care prejudiciul este estimat la doua milioane de euro, potrivit unui comunicat de presa DNA.

Perchezitii DNA in Prahova intr-un dosar de frauda cu fonduri europene

Procurorii anticoruptie efectueaza, marti dimineata, perchezitii domiciliare in cinci locatii din Prahova, intr-un dosar privind fraudarea fondurilor europene in perioada 2010-2013, potrivit unui comunicat al DNA.

Omul de afaceri Matei Mihai, adus la audieri la DNA Ploiesti, dupa opt ore de perchezitii

UPDATE: Omul de afaceri prahovean Mihai Matei, acuzat de fraude cu fonduri europene, cu un prejudiciu de doua milioane de euro, a fost retinut de catre procurorii DNA Ploiesti, marti seara, la finalul a peste 12 ore de perchezitii si audieri. La.

Directoarea Apa Nova Bucuresti, audiata la DNA Ploiesti

Lavinia Saniuta, directoare generala la Apa Nova Bucuresti, s-a prezentat, luni, la sediul DNA Ploiesti, unde este audiata in calitate de martor in dosarul de cumparare de influenta si trafic de influenta instrumentat de aceasta structura, au declarat surse judiciare.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )