Libnet.ro
UNICEF

23:45

Perchezitii de amploare intr-un dosar disjuns din cazul Mediafax. Prejudiciul: patru milioane de euro

Adevărul Adevărul,
Perchezitii de amploare intr-un dosar disjuns din cazul Mediafax. Prejudiciul: patru milioane de euro

In aceasta dimineata au loc perchezitii de amploare la 35 de firme suspectate de evaziune fiscala, in Bucuresti si in judetele Ilfov, intr-un dosar disjuns din cazul Mediafax. continuă pe Adevărul

Surse: Perchezitii intr-un dosar disjuns din cazul Mediafax

Procurori ai Sectiei de urmarire penala si criminalistica din cadrul Parchetului General efectueaza cercetari intr-un dosar privind evaziune fiscala si rambursare ilegala de TVA, potrivit unui comunicat remis azi redactiei. Surse judiciare ne-au declarat ca este vorba de un dosar disjuns din cazul Mediafax in care Adrian Sarbu, arestat preventiv, este acuzat de instigare la evaziune fiscala, spalare de bani si delapidare.

RealitateaTV: Predoiu si Gheorghe Ialomiteanu, cercetati intr-un dosar disjuns din Gala Bute

Catalin Predoiu si Gheorghe Ialomitianu sunt cercetati de DNA intr-un dosar care a fost disjuns din cel din cazul Gala Bute, conform postului de televiziune RealitateaTV.

RealitateaTV: Predoiu si Gheorghe Ialomitianu, cercetati intr-un dosar disjuns din Gala Bute

Catalin Predoiu si Gheorghe Ialomitianu sunt cercetati de DNA intr-un dosar care a fost disjuns din cel din cazul Gala Bute, conform postului de televiziune RealitateaTV.

Catalin Predoiu si Gheorghe Ialomiteanu, urmariti penal intr-un dosar disjuns din Gala Bute

Corpul de control al Guvernului a sesizat Directia Nationala Anticoruptie in legatura cu fapte de coruptie care ar fi fost comise de Catalin Predoiu si Gheorghe Ialomiteanu. Dosarul a fost disjuns din Gala Bute.

Numele lui Catalin Predoiu si Gheorghe Ialomitianu apar intr-un dosar al DNA, disjuns din dosarul Gala Bute

Fostii ministri Catalin Predoiu si Gheorghe Ialomitianu apar intr-un dosar al DNA, disjuns din Gala Bute, informeaaz B1 TV. Este vorba despre sesizarea Corpului de control al premierului, care ar viza.

Avocatul Doru Bostina, retinut intr-un dosar de evaziune fiscala, alaturi de alte patru persoane

Avocatul Doru Bostina si alte patru persoane au fost retinuti intr-un dosar de evaziune fiscala cu prejudiciu de peste un milion de euro, transmite Mediafax. Cei cinci au fost dusi ieri la audieri, in urma a.

Adrian Sarbu si Sorin Rosca Stanescu, suspecti intr-un dosar privind fraude bancare: Sarbu este urmarit penal si are sechestru pe avere(VIDEO)

10 AdrianSarbu este urmarit penal in acest nou dosar. in plus, s-a pus sechestru pe averea acestuia, informeaza B1 TV. Adrian Sarbu si Sorin Rosca Stanescu sunt suspecti intr-un nou dosar,.

61 de persoane audiate la Slobozia, intr-un dosar de evaziune fiscala. Procurorii DIICOT din Ialomita au descins la 70 de adrese

A fost coada astazi la audieri in fata sediului DIICOT din Slobozia. Procurorii au chemat la audieri un numar de 61 de persoane, implicate intr-o ancheta privind infractiuni economice. Surse judiciare sustin ca faptele au fost comise de 12 suspecti, printre care se numara si cetateni arabi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2003 seconds )